Sport

ŞOC! Gică Popescu ia o decizie DURĂ! Îşi pune ŢARA în cap

Gică Popescu este decis să îşi caute dreptate în instanţele supreme ale Europei după ce a fost condamnat la trei ani, o lună şi zece zile în "Dosarul Transferurilor". Fostul international...
02.01.2015 | 00:09
SOC Gica Popescu ia o decizie DURA Isi pune TARA in cap

Gică Popescu este decis să îşi caute dreptate în instanţele supreme ale Europei după ce a fost condamnat la trei ani, o lună şi zece zile în “Dosarul Transferurilor”. Fostul international este convins că a fost condamnat pe nedrept în cel mai mediatizat caz de corupţie din fotbalul românesc, drept pentru care s-a hotărît să-şi caute dreptatea în afara României.

Aspectul care l-a convins pe Gică Popescu că trebuie să se adreseze la CEDO ţine de modul în care completul de judecată a abordat cazul său din “Dosarul Transferurilor”. Fostul mare internaţional s-a destăinuit  apropiaţilor şi le-a transmis acestora că Justiţia a interpretat greşit voit Noul Cod Penal pentru ca Popescu să fie încarcerat. “Gică Popescu  le-a cerut avocaţilor să înceapă demersurile juridice pentru a intenta un proces Statului Român la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru modul în care s-a decis reţinerea lui”, a fost mesajul transmis pentru FANATIK.RO de către apropiaţii fostului impresar.

Citeşte: EXCLUSIV / Răspunsul lui Popescu la graţierea oferită de Ponta!

media_140024365016311900 (1)

Despăgubiri de milioane de euro

Fostul colaborator al fraţilor Becali la firma de impresariat urmează să ceară, pe lîngă reabilitarea sa şi stabilirea nevinovăţiei, o sumă importantă de bani, cifra exactă urmînd fi stabilită doar după ce Gică Popescu şi avocaţii săi vor stabili efectele negative materiale şi morale cauzate de arestarea sa. “Momentan, nu ne-a specificat despre ce sumă este vorba, doar că are de gînd să ceară mulţi bani statului român, peste un milion de euro. Este prematur să vorbeasca despre o cifră exact”, au precizat, pentru FANATIK.RO, apropiaţii lui Popescu.

Citeşte: INCREDIBIL! Popescu a fost ELIBERAT într-o scurtă permisie!

gica-popescu-ii-avertizeaza-pe-tricolori-aveti-mare-grija-la-baraj-105607-1-660x400

 Citeşte şi: Scene DRAMATICE cu fiul la PUŞCĂRIE!

Popescu, liber în 2015!

Gică Popescu, care a fost închis la începutul lunii martie 2014 pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în “Dosarul Transferurilor”, speră la graţiere în acest an. Motivele pentru care fostul internaţional poate să iasă sînt reprezentate atît de pedeapsa primită, cea mai mică din lotul oamenilor de fotbal care au fost condamnaţi în acelaşi dosar, precum şi de activitatea intensă avută în spatele gratiilor. “A primit cea mai mică pedeapsă posibilă, trei ani, o lună şi 10 zile. A ispăşit o perioadă lungă din pedeapsă şi a avut activităţi în cadrul închisorii. Pe lîngă el, Jean Pădureanu mai poate să iasă pe caz de boală. În rest, toţi vor rămîne în penitenciar”, au afirmat surse juridice pentru FANATIK.RO. Dacă lucrurile vor decurge cum speră fostul internaţional, Popescu poate să devină liber spre sfîrşitul anului în curs.

500.000 euro este cea mai mare sumă primită de un român din partea statului după o decizie CEDO

35 milioane euro este suma, estimativ, pe care statul român a fost obligat să o plătească după ce a pierdut procesele la CEDO

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Ce planuri are Ministerul Sănătăţii în 2015