Sport

Gică Popescu a explicat de ce fiul său a jucat foarte puțin la FC Voluntari: „Am fost şi la un doctor în Barcelona”

Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, a plecat în vară la FC Voluntari, însă nu a reușit să se impună și după doar 6 luni s-a întors la Farul Constanța.
10.01.2023 | 00:32
Gica Popescu a explicat de ce fiul sau a jucat foarte putin la FC Voluntari Am fost si la un doctor in Barcelona
Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, a plecat în vară la FC Voluntari, însă nu a reușit să se impună și după doar 6 luni s-a întors la Farul Constanța. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocașul defensiv de 20 de ani a ajuns la începutul sezonului la gruparea ilfoveană, iar antrenorul Liviu Ciobotariu spunea pentru FANATIKvrea să-l facă jucător de echipă națională.

De ce nu a prins minute fiul lui Gică Popescu la FC Voluntari

Însă, Nicolas Popescu nu a prins decât patru meciuri la FC Voluntari, iar în această iarnă s-a întors sub comanda lui Gică Hagi la Farul. Gică Popescu a dezvăluit că una dintre cauzele pentru care fiul său a jucat așa puțin o reprezintă problemele medicale cauzate de creșterea în înălțime.

ADVERTISEMENT

”A revenit acasă, dar eu am ţinut mult să meargă la Voluntari. A crescut mult în ultimele luni, în înălţime, şi a tot avut probleme la genunchi, la tendoane, s-a chinuit foarte mult. Am fost şi la un doctor în Barcelona, care a zis că putem să mergem peste tot, pentru că e o perioadă de creştere şi se va înălţa foarte mult.

Şi s-a înălţat, se înalţă în continuare, doi ani de zile nu a putut să se antreneze aşa cum îşi dorea. Am zis să mergem la Voluntari, a făcut un program de pregătire cu un preparator foarte bun, să îşi întărească muşchii, să susţină mai bine ligamentele.

ADVERTISEMENT

Am crezut că va juca mai mult la Voluntari, aceasta a şi fost promisiunea, am discutat cu Ciobotariu, dar din păcate nu a jucat. Probabil e şi vina lui Nicolas, habar n-am! Sper ca acum să fie bine fizic şi să joace”, a declarat Gică Popescu la Prima Sport.

Robert Niță a pus tunurile pe Popescu jr.

Imediat după ce a ajuns la FC Voluntari, Nicolas Popescu a vorbit despre calitățile sale principale: ”Sunt creativ, tehnic, restul sper să vadă lumea. Dorinţa de a juca a fost motivul principal pentru care am ales să plec de la Farul”.

ADVERTISEMENT

Nicolas Popescu a fost extrem de criticat de Robert Niță, pe canalul său de Youtube, unde acesta i-a dedicat un video special, intitulat ”Îl mușcă de menisc”, după ce tânărul mijocaș a evoluat pentru prima dată la FC Voluntari.

”Nu l-am auzit să spună ceva de meciul în care intră ‘băietul’, prin minutul 70, în urmă cu două etape (n.r. – CFR Cluj – FC Voluntari 4-0), vrea să facă o preluare pe la mijlocul terenului și-l mușcă bășica de menisc, dă pasă în aut și apoi se uită la teren.

ADVERTISEMENT

Că e terenul nasol. Pe urmă, ia o acțiune pe cont propriu, în viteză (n.r. – ironic), și iese cu mingea în aut de poartă. N-am auzit să fie așa dezamăgit. De ce? Păi a jucat ‘băietul’”, spunea fostul atacant.

ADVERTISEMENT