Sport

Gică Popescu a explicat ieșirea nervoasă a lui Hagi la conferința de presă după FC Argeș – Farul: „E singurul care are curaj să reclame!”

Gică Popescu a explicat ieșirea nervoasă a lui Gică Hagi de la conferința de presă după victoria de la Pitești, cu FC Argeș, scor 2-0, fiind de părere că „Regele” are dreptate.
14.04.2022 | 19:09
Gica Popescu a explicat iesirea nervoasa a lui Hagi la conferinta de presa dupa FC Arges  Farul E singurul care are curaj sa reclame
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost deranjat de absența unui număr mare de jurnaliști la conferința de presă și a certat presa pentru acest lucru.

Gică Popescu a explicat ieșirea nervoasă a lui Hagi la conferința de presă după FC Argeș – Farul

Gică Popescu a explicat ieșirea nervoasă a lui Gică Hagi după conferința de presă de la finalul duelului dintre FC Argeș și Farul: „Toată lumea s-a obișnuit să se ducă având o cameră la conferința de presă, ca în pandemie.

ADVERTISEMENT

Trebuie să-ți respecți meseria și antrenorul care vine la interviu. Probabil că Gică nu a reacționat cel mai bine, dar are dreptate”.

„Probabil că Gică e singurul care are curajul să reclame acest lucru. E singurul care are tăria să spună lucrurilor pe nume. Trebuie să respectăm Liga 1, noi să vă respectăm pe voi, voi să respectați meseria de antrenor.

ADVERTISEMENT

Eu dădeam autografe la copii, Gică se ducea la conferința de presă. Trebuiau să nu mă mai filmeze pe mine și să îl filmeze pe Hagi”, a mai spus Gică Popescu, la TV DigiSport.

„Octavian Popescu trebuie să joace la un nivel înalt!”

Gică Popescu a vorbit despre Octavian Popescu și consideră că puștiul FCSB-ului are nevoie de meciuri la un nivel înalt pentru a se remarca mai bine:

ADVERTISEMENT

„Octavian Popescu are calități extraordinare, trebuie să joace, să confirme, să joace la un nivel înalt, să confirme în cupele europene. Nu cred că e suficient campionatul nostru pentru a demonstra de ce ești în stare”.

„Baciul a vorbit și despre ce înseamnă mentalitatea unui fotbalist în felul în care acesta se poate impune în vestiarul unei echipe: „Prima dată când m-am dus la Eindhoven căutam să stau doar singur. Era mentalitatea venită din comunism.

ADVERTISEMENT

Dacă ai personalitate într-un vestiar nu te calcă nimeni în picioare. M-am autoeducat, am fost căpitan la Craiova la 20 de ani.

Dacă nu ai personalitate să te impui unde sunt 20 de internaționali… e degeaba. Înveți, poți să joci teatru, dar trebuie să ai personalitatea în ADN. Te naști cu ea. Cine mi-a educat mie personalitatea la Craiova?”.

Gică Popescu a vorbit și despre viitorul lui Nicolas, fiul său, la Farul: „Sunt pe jumătate de acord cu Gică, eu știu de ce nu a jucat mai mult. Trebuie să joace la 19 ani, la anul trebuie neapărat să joace fie că e la Farul sau nu.

Dacă nu e pregătit, poate juca în altă parte, dar să joace. Nu mă cert cu Gică, noi ne certăm pe altele, dar nu e nimic cu supărare”.

ADVERTISEMENT