Sport

Gică Popescu a răspuns atacului venit din partea lui Ionel Ganea

Ionel Ganea l-a criticat în termeni duri pe Gică Popescu pentru că nu a primit o invitație la meciul de retragere al Generației de Aur. Cum a răspuns acesta
29.05.2024 | 22:57
Gica Popescu a raspuns atacului venit din partea lui Ionel Ganea
Gică Popescu a vorbit despre acuzele venite din partea lui Ionel Ganea. ”E ușor să vorbești despre munca altora, fiind pe margine” Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

Meciul de adio al Generației de Aur nu a fost lipsit de critici. Ionel Ganea a fost dezamăgit că nu a fost invitat la eveniment și a lansat un atac dur către Gică Popescu.

Gică Popescu, răspuns pentru Ionel Ganea

Fostul căpitan al Barcelonei a răspuns la acuzațiile lansate de Ionel Ganea într-un mod elegant, spunând că evenimentul a fost gândit în așa fel încât în prim-plan să fie doar tricolorii care au făcut parte din campania din 1994.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am nimic cu nimeni. E ușor să vorbești despre munca altora, fiind pe margine. Noi am încercat să fim cei din 1994. Nu a fost rea intenție față de nimeni. Îmi cer scuze, dar nu a fost intenționat. Filipescu și Adrian Ilie au fost excepțiile, Lăcătuș a fost alături de noi în campania de calificare”, a explicat Gică Popescu la Digi Sport.

Fostul fotbalist a scos în evidență atmosfera de senzație de pe Arena Națională. Popescu a declarat că atât el, cât și colegii săi, au fost impresionați de suporterii naționalei, precizând că a doua zi a primit mesaje de felicitări.

ADVERTISEMENT

„Tot grupul Generației de Aur a fost plin de mesaje a doua zi după partidă. Prunea a trimis un videoclip în care plângea, spunând că îi este dor. Au mai participat la evenimente toți, însă de asemenea anvergură nu.

Au fost prezenți foști câștigători ai Balonului de Aur, precum și unul dintre cei mai mari și carismatici antrenori din fotbalul mondial. Când faci un astfel de eveniment, trebuie să ai pe listă 35 de jucători, apoi îi contactezi”.

ADVERTISEMENT

Ce i-a reproșat Ionel Ganea lui Gică Popescu

Declarațiile lui Gică Popescu vin după discursul dur venit din partea lui Ionel Ganea. Acesta a scos în evidență faptul că foști tricolori, precum Adi Ilie, Sabău sau Lăcătuș, nu au jucat la mondialul din 1994, însă au fost invitați la meciul de retragere al Generației de Aur.

„Să nu-mi spună mie că e un meci dedicat doar celor de la Cupa Mondială din 1994! Că Adi Ilie, Sabău sau Lăcătuș n-au fost în America, da? Meritam să fim măcar invitați, nu neapărat să stăm pe bancă sau să jucăm.

ADVERTISEMENT

Îi era greu lui Popescu să distribuie 20-30 de invitații pentru foști colegi exact din acea perioadă? Dar, pentru a spune lucrurilor pe nume, Popescu e un individ cu caracter zero! Dintre foștii mei colegi, are cel mai josnic caracter. Asta ca să fiu ponderat în cuvinte!”.

ADVERTISEMENT