Fotbal intern

Gică Popescu, anunț categoric despre barajul Islanda – România: „Există o mare șansă să nu se joace”

12.03.2020 | 15:32
Gica Popescu anunt categoric despre barajul Islanda  Romania Exista o mare sansa sa nu se joace
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a anunțat că sunt șanse mici ca meciul Islanda – România, din semifinalele barajelor de calificare la EURO 2020, să se dispute la data stabilită inițial, 26 martie. Oficialul celor de la Viitorul transmite că epidemia de coronavirus a creat panică în cadrul clubului constănțean, iar decizia luată de FRF, de a suspenda campionatul, este firească.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,85 este cota pentru „Sub 1.5 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Islanda – România, șanse mici să se dispute

Sportul mondial este afectat în măsuri că cresc cu fiecare oră de epidemia de coronavirus. După Elveția, Italia sau Spania, Federația Română de Fotbal a hotărât suspendarea tuturor activităților în luna martie, iar șansele ca meciurile din barajul Ligii Națiunilor, programate la finalul lunii, sunt din în ce mai mici.

Gică Popescu, consilierul Premierului pentru EURO 2020, a declarat că există o șansă mare ca duelul României cu Islanda, programat pe 26 martie, să nu se joace.

ADVERTISEMENT

E o situație incredibilă.  Toată lumea este speriată tocmai de necunoscutul acestui virus. Simțim cu toții această panică generală care s-a creat, de asta îmi este cel mai frică. 

Eu cred că lucrurile pot intra în normalitate pentru a putea organiza la vară Campionatul European așa cum este programat. Există o mare șansă să nu se joace meciul de baraj Islanda – România”, a declarat Gică Popescu la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

„Era normal ca FRF să ia această decizie”

Gică Popescu consideră că decizia luată de Federație, de a suspenda toate competițiile fotbalistice până pe 31 martie, este cea firească, în contextul răspândirii coronavirusului.

Zilele acestea am tot discutat, copiii și juniorii am decis să-i lăsăm deja acasă. La seniori nu știm exact ce vom face, noi ne-am pregătit pentru meciul de mâine. Rămâne să vedem ce vom face. 

ADVERTISEMENT

Suntem nevoiți să așteptăm, nu știm ce vom face mâine. Mă așteptam să se întrerupă campionatul, era normal ca FRF să ia această decizie.

Lucrurile sunt atât de complicate, încât trebuie să respectăm regulile care ne sunt transmise. Sperăm ca această nebunie să se termine cât mai repede”, recunoaște Gică Popescu.

ADVERTISEMENT