Anunţ de ultima oră despre stadioanele pentru Euro 2020. Când vor fi gata

Iuliana Spirache   
in STIRI INTERNATIONALE
03/04/2018, 07:41
Anunţ de ultima oră despre stadioanele pentru Euro 2020. Când vor fi gata

Consilierul pe probleme de sport al premierului a făcut noi lămuriri în ceea ce priveşte pregătirea României pentru a găzdui cele patru meciuri de la Euro 2020. Gică Popescu a anunţat că azi se va rezolva şi ultima problemă a stadionului Rapid şi dă asigurări că totul va fi gata până în luna martie a anului 2020. 

“Mâine se aprobă şi proiectul de la Rapid. Le ajunge din urmă pe cele două, Steaua şi Arcul de Triumf. Se va semna contractul de construcţie pentru toate. La Steaua începe demolarea mai devreme, în iunie ar putea fi gata. Toate stadioanele vor fi gata în martie 2020.

În ce condiţii se vor fi gata stadioanele din România

Dacă nu vor fi contestaţii, se vor termina. De asemenea, Steaua şi Arcul de Triumf vor fi refăcute de la cap la coadă, la Rapid e vorba despre reabilitare. La Dinamo e foarte complicată situaţia. Nu se va face pe actualul stadion, ci discuţia e la velodrom. Sunt foarte complicate lucrurile din punct de vedere juridic. Nu ştiu de ce nu renunţă domnul Badea la acele bunuri ale lui. Dacă el renunţa, lucrurile se rezolvau”, a zis Gică Popescu la un post de televiziune.

Închide ×