Sport

Gică Popescu anunță obiectivul Farului în noul sezon și avertizează: „Nu ne permitem să-l ratăm”. Video

Echipa rezultată din fuziunea Farului cu Viitorul și-a fixat un obiectiv îndrăzneț în acest sezon de Liga 1 și nu concepe să-l rateze. Principalul „inamic” va fi, însă, lipsa omogenității.
16.07.2021 | 17:00
Gica Popescu anunta obiectivul Farului in noul sezon si avertizeaza Nu ne permitem sal ratam Video
ADVERTISEMENT

Prin vocea președintelui Gică Popescu, Farul a anunțat că va lua startul în noul sezon al Ligii 1 mânată de un singur gând: să lupte pentru un loc în play-off. Odată ajunși acolo, constănțenii ar avea toate motivele să spere chiar și la titlu.

În fiecare an avem același obiectiv, accesul în play-off. Acolo, orice se poate întâmpla”, anunță „Baciul”, avertizându-i, totodată, pe jucători că echipa rezultată în urma fuziunii cu Viitorul nu își permite să facă pași greșiți după revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică. „Inamicul” numărul unu rămâne, însă, lipsa omogenității.

ADVERTISEMENT

În prima etapă, „marinarii” vor evolua în deplasare, împotriva celor de la UTA Arad. Partida este programată duminică, 18 iulie, la ora 18:30, pe stadionul „Francisc von Neuman” din Arad.

Farul luptă pentru un loc în play-off la primul sezon după fuziunea cu Viitorul

În fiecare an avem același obiectiv, accesul în play-off. Acolo, orice se poate întâmpla. Toate cele șase echipe care ajung în play off pot avea șanse la titlu. În ultimii doi ani nu ne-am îndeplinit acest obiectiv.

ADVERTISEMENT

Nu ne putem permite să ratăm și a treia oară. Este un început de proiect, un început ambițios. Ne bucurăm de revenirea lui Gică Hagi pe bancă, dar fiecare început este întotdeauna dificil.

Sper ca în perioada următoare jucătorii să capete forma sportivă necesară. În primul meci avem o deplasare grea la UTA, o echipă cu evoluţii bune în sezonul precedent, dar startul este întotdeauna foarte important, pentru că punctele aduc încredere.

ADVERTISEMENT

Eu cred că mai e de lucrat la omogenitate, pentru că au venit mulţi jucători noi. Sper însă că ei să se adapteze cât mai repede şi să avem parte de rezultate pozitive”, a declarat Gică Popescu.

Revenirea lui Hagi, atuul constănțenilor: „Are o poftă extraordinară”

Chiar dacă lipsa omogenității lotului le va da bătăi de cap în acest sezon, constănțenii mizează pe dorința uriașă a lui Gică Hagi de a face performanță la revenirea pe banca tehnică după un an de pauză.

ADVERTISEMENT

Gică avea nevoie de acest an pe care şi l-a luat pentru odihnă. El a stat departe de teren şi cred că şi-a încărcat bateriile, în ciuda faptului că nu a putut să călătorească din cauza pandemiei.

Îl văd cu o poftă extraordinară de a munci şi de a coordona acest proiect nou numit Farul. Gică are ambiţie, este motivat, aşa cum îl ştim întotdeauna. El e un învingător care îşi propune obiective importante, iar eu sper să şi le şi îndeplinească”, a explicat Gică Popescu.

ADVERTISEMENT