Fotbal intern

Gică Popescu, aproape de leșin în vestiarul Universității Craiova! ”Nu mai aveam aer”

14.12.2018 | 08:41
Gică Popescu a povestit un episod în care a fost aproape să leșine în vestiarul formației Universitatea Craiova

Fostul fotbalist Gică Popescu a povestit un episod în care a fost aproape să leșine în vestiarul formației Universitatea Craiova. Fostul căpitan al echipei naționale a României a rememorat primul său joc la echipa de seniori a clubului din Bănie.

”Când am intrat în vestiarul echipei mari de la Craiova era o mare albastră, tot ce vedeam era albastru. Mi-a venit rău, nu mai aveam aer. Noroc că imediat cum am intrat, m-a luat Marian Bâcu, era de la Maglavit, şi m-a tras de mână, mi-a zis să stau lângă el. Nu ştiam ce să fac, nu aveam respiraţie”, a declarat Gheorghe Popescu la Telekom Sport.

Gică Hagi și Gică Popescu la un eveniment fotbalistic pe stadionul din Craiova
Gică Hagi și Gică Popescu la un eveniment fotbalistic pe stadionul din Craiova

Gică Popescu, aproape de leșin în vestiarul Universității Craiova: ”Trăgeam cu ochiul câte 20 de secunde”

”Când m-am transferat de la Calafat la Craiova, am tras cu ochiul prima dată în vestiarul echipei mari. Am prins uşa deschisă şi am intrat să mă uit 20 de secunde. Este unul dintre lucrurile pe care nu am să le uit niciodată. Vedeam ghetele jucătorilor, vedeam vestiarul unde se schimbă Cârţu, Cămătaru, Ştefănescu. Îţi dai seama ce însemna intrarea mea în vestiar ca jucător”, a povestit Gică Popescu episodul în vare a fost aproape să leșine în vestiarul Universității Craiova.

Gheorghe Popescu, în vârstă de 51 de ani, a jucat la Universitatea Craiova în perioada 1984-1990, însă și-ar dori ca în acest sezon titlul de campioană a Ligii 1 Betano să fie câștigat de FC Viitorul, formație antrenată și patronată de cumnatul său Gică Hagi. Fostul internațional a precizat că în cazul în care Viitorul nu se va impune și-ar dori să câștige U Craiova.

Referitor la echipa națională a României, Gică Popescu este de părere că elevii lui Cosmin Contra se vor lupta cu reprezentativele Suediei și Norvegiei pentru locul 2 din grupa preliminară pentru Campionatul European din 2020, prima poziție fiind practic acontată de Spania.