Sport

Gică Popescu, atac fără menajamente la adresa lui George Pușcaș: ”Dumnezeule, cu astfel de jucători vrem să mergem mai departe?”

România a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor, iar Gică Popescu l-a atacat extrem de dur pe George Pușcaș pentru declarațiile făcute după meciul cu Bosnia-Herțegovina.
02.10.2022 | 12:07
Gica Popescu atac fara menajamente la adresa lui George Puscas Dumnezeule cu astfel de jucatori vrem sa mergem mai departe
România a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor, iar Gică Popescu l-a atacat extrem de dur pe George Pușcaș pentru declarațiile făcute după meciul cu Bosnia-Herțegovina. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Pușcaș a irosit o mare ocazie în remiza din Finlanda, dar s-a revanșat la victoria cu Bosnia, când a marcat de două ori.

George Pușcaș, atacat vehement de Gică Popescu

La finalul ultimei întâlniri din Liga Națiunilor, George Pușcaș a vorbit despre o seară perfectă, iar acest lucru l-a înfuriat pe Gică Popescu, care a lansat un atac nimicitor la adresa atacantului naționalei României.

ADVERTISEMENT

”Am văzut declaraţia lui Puşcaş, care pe mine m-a lăsat cu gura deschisă. Spunea că a fost o seară nemaipomenită şi singurul lucru negativ care ni s-a întâmplat a fost acela de a retrograda.

Dumnezeule, cu astfel de jucători vrem să mergem mai departe? Cu astfel de jucători vrem să ne batem noi? În preliminariile pentru Euro 2024 va fi cu siguranţă o grupă mult mai grea decât am avut acum în Liga Naţiunilor.

ADVERTISEMENT

Și noi mergem mai departe cu astfel de jucători care spun că a fost o seară senzaţională, nemaipomenită, seară în care noi am retrogradat în liga a a treia?! Îmi e foarte greu să diger aceste rezultate”, a declarat Popescu, la Prima Sport.

Toate tunurile au fost pe George Pușcaș

Fostul selecționer Victor Pițurcă nu l-a iertat nici el pe atacantul naționalei pentru ocazia irosită în Finlanda, atunci când nu a deschis jocul în lateral într-o situație de 2 contra 1 și a pierdut mingea după ce a ales să continue singur.

ADVERTISEMENT

Deși a marcat două din cele patru goluri ale României în meciul cu Bosnia-Herțegovina, George Pușcaș a fost aspru criticat de MM Stoica și Basarab Panduru. ”Când îl chemi pe Pușcaș, poți să chemi pe oricine, nu e o problemă”, a concluzionat Panduru.

Retrogradarea echipei naționale în Divizia C a Ligii Națiunilor l-a făcut pe Gică Hagi să iasă în public și să vorbească despre starea fotbalului românesc. ”Regele” a făcut o analiză amplă și a trimis ”înțepături” la adresa lui Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

România și-a încheiat aventura din Liga Națiunilor cu o victorie contra Bosniei, iar acum se pregătește să-și afle adversarii din preliminariile pentru Euro 2024. Tragerea la sorți va avea loc pe 9 octombrie, la Frankfurt, iar ”tricolorii” sunt în urna a treia valorică.

ADVERTISEMENT