„Baciul” atacă: „Unde a fost Steaua? Au luat-o extratereştrii?”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
07/04/2018, 11:51
„Baciul” atacă: „Unde a fost Steaua? Au luat-o extratereştrii?”

Întrebat despre conflictul dintre Gigi Becali şi Armată cu privire la palmaresul Stelei, fostul internaţional a fost extrem de critic: „Voi îi ziceţi FCSB, eu îi zic Steaua, dar cine a luat Steaua la care am jucat eu şi Hagi în Liga 1? Steaua care a fost în Europa, Steaua care a făcut performanţă? Unde a fost? Au luat-o extratereştrii? În ultimii 15 ani unde a fost Steaua, dacă nu e cea care a jucat în Liga 1? Nu asta e continuatoarea?” 

Gică Popescu a jucat în timpul sezonului 1987-1988 la Steaua, alături de care a câştigat un titlu şi o Cupă a României: „Unde este Steaua la care am jucat noi? Că am jucat şi eu o jumătate de an acolo şi am făcut semifinală de Cupa Campionilor. De ce nu răspundeţi?”

Hagi: „E păcat că s-a rupt Steaua în două”

Gică Hagi a fost şi el la fel de tranşant cu privire la acest duel. „Regele a spus că nu i se pare normală situaţia cu privire la Steaua: „Este incredibil că s-a împărţit Steaua în două. Nu ştiu cine a făcut şi cine a gândit-o, dar este un mare păcat şi problema e că ne puneţi pe noi la mijloc, cei care am jucat acolo. Ce să spunem? Nu mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat cu această echipă.”

Închide ×