Fotbal intern

DRAMATIC: “Scuzaţi-mă, am fost la TATA la închisoare”

UPDATE 09:32. Conform România TV, Gică Popescu a depus o contestaţie la Judecătoria Sectorului 5 prin care doreşte să beneficieze de un regim de detenţie mai lejer decît cel din prezent....
29.04.2014 | 09:31
DRAMATIC Scuzatima am fost la TATA la inchisoare
ADVERTISEMENT

UPDATE 09:32. Conform România TV, Gică Popescu a depus o contestaţie la Judecătoria Sectorului 5 prin care doreşte să beneficieze de un regim de detenţie mai lejer decît cel din prezent. Magistraţii vor lua o decizie în cursul zilei de astăzi.

–––––––––––––––––––––

După arestarea tatălui său, Nicolas (11 ani), puştiul lui Gică Popescu (46 de ani), n-a renunţat la fotbal. “Acum parcă are şi mai mare ambiţie, vrea să ajungă fotbalist mare!”, spune Marcel Pigulea, şeful şcolii de fotbal “ProLuceafărul”.

ADVERTISEMENT

Înainte de Paşte, pentru a-l ajuta să-şi revină psihic pe micul Nicolas, Florin Răducioiu şi Ştefan Preda, antrenori la naţionala Under 16, l-au invitat pe puşti în cantonamentul echipei de la Mogoşoaia.

“Nicolas, care e văr cu Ianis, fiul lui Gică Hagi, venea la toate meciurile noastre, ne sărea în braţe, era o bucurie să fie printre noi, era de-al nostru!”, a explicat Fane Preda, care se ocupă de pregătirea portarilor la şcoala amintită. Tricolorii sub 16 ani i-au oferit lui Nicolas un moment de relaxare şi un tricou personalizat cu numărul 9!

ADVERTISEMENT

14-nicholas-popescu-VLAD0517_5afb835b12

Susţinut psihic de vărul lui, Ianis Hagi

“Nicolas are o ambiţie uriaşă, vrea să ajungă mare fotbalist! De aproape două luni, cel mic n-a lipsit de la nici o şedinţă de pregătire, copilul vine la antrenament! Ba, miercurea trecută, l-am certat că nu ajunsese: «Unde ai fost, mă, ţîncule, de n-ai venit la teren?». Timid, ăsta micul mi-a răspuns: «Păi, ştiţi, scuzaţi-mă, am fost cu bunicul la tata la închisoare! I-am cerut sfaturi, l-am întrebat cum se simte. Cea mai mare mândrie pentru mine ar fi să ajung un jucător aşa de mare ca tati!»”, a rememorat antrenorul Marcel Pigulea pentru libertatea.ro.

Spre deosebire de “Baci”, fost stoper şi mijlocaş defensiv, Nicolas este numărul 9, vîrf împins, aduce mai degrabă cu… rebelul Florin Răducioiu. “Copilului i-a mai trecut din şoc, l-a mai ajutat şi vărul lui, Ianis Hagi, mai cu o vorbă bună, mai cu un joc pe playstation… Cine nu ar fi lovit de un asemenea necaz? Însă fotbalul îl ajută pe micuţul Nicolas să depăşească toate dificultăţile. Creşte, începe să înţeleagă! Auzisem că se supărase cineva din federaţie pe faptul că a fost în vizită la lotul Under 16! Este inadmisibil să te superi pe un copil aşa de încercat”, a completat Marcel Pigulea.

ADVERTISEMENT

SURSA: libertatea.ro

P: Pariază pe Liga Campionilor la Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!