Gică Popescu, fanul unui jucător de la FCSB: “E printre cei mai buni”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri sportive
12/03/2018, 09:43
Gică Popescu, fanul unui jucător de la FCSB: “E printre cei mai buni”

“Până la acel gol minunat al lui Budescu a fost un joc echilibrat. Steaua e echipa mai experimentată, a jucat pragmatic, a marcat şi golul al doilea, apoi a fost foarte greu. Viitorul a încercat să revină în repriza a doua, a marcat un gol, dar nu a reuşit să egaleze. V-a spus şi Gică, pentru el a fost important să ajungă în play-off. Odată cu intrarea în play-off, vrea să promoveze jucători tineri, pentru că nu poate termina mai jos de locul şase. A reuşit anul trecut, se pare că şi anul acesta vrea la fel”, a spus „Baciul”, pentru Pro X. 

Prezent pe Arena Naţională pentru meciul dintre FCSB şi Viitorul, Popescu a comentat şi celelalte partide din play-off, dar şi meciul de etapa viitoare dintre FCSB şi CFR: “Au fost meciuri tensionate în play-off, se pare că va fi o luptă foarte interesantă la titlu. CFR – FCSB e meci de 1, x, 2, să vedem, depinde de cum vor aborda meciul ambele echipe!”

Gică Popescu e fanul lui Budescu

Autor al golului care a deschis scorul, în minutul 32, Budescu l-a convins pe fostul fundaş al naţionalei: “Budescu întotdeauna a fost unul dintre cei mai interesanţi jucători ai campionatului. Marchează goluri, creează ocazii, cred că e unul dintre cei mai buni jucători români în momentul de faţă. Dacă se va antrena, dacă va fi serios, dacă va face ce spune antrenorul, Alibec poate reveni. Dar depinde de el”, a mai spus Gică Popescu.

Închide ×