Fotbal intern

Gică Popescu crede că Rangers este doar începutul pentru Ianis Hagi: „Trece printr-o perioadă extraordinară!”

07.04.2020 | 10:56
Gica Popescu crede ca Rangers este doar inceputul pentru Ianis Hagi Trece printro perioada extraordinara
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a mărturisit că Rangers poate fi o rampă de lansare  mult mai mare pentru Ianis Hagi, conform prosport.ro.

Gică Popescu crede că Rangers este doar începutul pentru Ianis Hagi

Gică Popescu consideră că Rangers este o rampă de lansare bună pentru Ianis Hagi și consideră că este doar începutul pentru mijlocașul naționalei României: „Ianis deja are destulă experiență pentru că e plecat de 4-5 ani de acasă, a trecut și prin momente bune și mai puțin bune.

ADVERTISEMENT

L-a ajutat experiența de la Fiorentina. Trece ptrinr-o perioadă extraordinară, pe care trebuie să o prelungească. Trebuie să joace constant, lucru pe care îl face la Rangers”.

„Rangers poate fi o rampă de lansare pentru ceva mult mai mare. Sunt convins că Ianis va face pasul mai sus”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Rangers i-a înjumătățit salariul lui Ianis Hagi

Din cauza pandemiei de coronavirus, conducerea lui Glasgow Rangers a decis să taie 50% din salariile jucătorilor, dar și a staff-ului în frunte cu Steven Gerrard, antrenorul echipei.

Ianis Hagi este împrumutat până la finalul sezonului la Rangers de la Genk, iar presa din Belgia scrie desore faptul că mijlocașul român se va întoarce la clubul de care aparține, deși s-a tot zvonit asupra unui transfer definitiv la vicecampioana Scoției.

ADVERTISEMENT

Astfel, mijlocașul român va pierde 100.000 de euro, peste 33.000 în fiecare din aceste trei luni.

Ianis Hagi este dorit la Rangers, formație care este dispusă să achite suma de transer de la Genk, însă jurnaliștii belgieni de la Voetbal24 notează că mijlocașul naționalei se va întoarce la Genk imediat cum împrumutul îi va expira.

ADVERTISEMENT

„Un nou episod din telenovela Ianis Hagi. Romanul se va intoarce la vara in Jupiler Pro League dupa ce Rangers nu a exercitat optiunea de a-l cumpara cu 5 milioane de euro.

Mijlocasul ofensiv se va intoarce la clubul mama, insa ramane de vazut daca va ramane la Gnek deoarece interesul pentru el continua sa creasca”, au notat belgienii.

ADVERTISEMENT