Sport

Gică Popescu, critici pentru Dan Petrescu: „Nu a funcționat. CFR a făcut pressing în prima parte, apoi s-a tăiat!”

Gheorghe Popescu, președintele celor de la Farul Constanța, l-a criticat pe Dan Petrescu pentru strategia de la meciul din Supercupa României cu Sepsi Sfântu Gheorghe.
11.07.2022 | 09:25
Gica Popescu critici pentru Dan Petrescu Nu a functionat CFR a facut pressing in prima parte apoi sa taiat
Gică Popescu este îngrijorat în startul de sezon al Farului. Foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe deși a schimbat opt jucători față de meciul cu Pyunik Erevan.

Gică Popescu, dezamăgit de jocul lui CFR Cluj: „Știam că asta este strategia lui Dan Petrescu”

Gică Popescu a declarat la Prima Sport că Sepsi Sfântu Gheorghe a meritat să câștige Supercupa României: „A fost un joc echilibrat. Mă aşteptam la altă abordare din partea celor de la CFR. Neaşteptat de proaspeţi cei de la Sf. Gheorghe”.

ADVERTISEMENT

Președintele celor de la Farul Constanța consideră că echipa lui Cristiano Bergodi a meritat să cucerească trofeul: „Au dominat repriza secundă, au avut ocaziile de gol. Este o victorie meritată. Au fost mai proaspeţi, mai hotărâţi”.

Fostul coleg al lui Dan Petrescu de la națională e de părere că Dan Petrescu a greșit strategia după ce ardelenii au reușit să deschidă scorul extrem de rapid, în minutul 2:

ADVERTISEMENT

„CFR a făcut pasul în spate după golul marcat. Ştiam că asta este strategia lui Dan Petrescu, dar nu a funcţionat. CFR a făcut pressing în prima parte, apoi s-a tăiat! Sepsi a fost mult mai proaspătă”, a declarat Gică Popescu pentru sursa citată.

Ce a declarat Dan Petrescu după ce CFR Cluj a ratat primul trofeu din acest sezon

CFR Cluj a ratat primul trofeu din acest sezon, iar Dan Petrescu e de părere că echipa sa a pierdut pe mâna ei: „Înainte de meci am zis că finalele nu se joacă se câștigă, azi ne-am bătut singuri. Am controlat prima repriză, trebuia să fie 2-0, 3-0, a fost o greșeală colectivă pe finalul primei reprize și ei au marcat.

ADVERTISEMENT

Meciul se îndrepta spre lovituri de departajare, dar am luat iar gol în prelungiri. Am făcut greșeli pe care nici la antrenamente nu le facem. Felicitări lui Bergodi, Sepsi, baftă în continuare”.

CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe a fost primul meci cu sistemul VAR din România, însă partida a fost lipsită de probleme de arbitraj.

ADVERTISEMENT

Campioana României debutează în noul sezon al SuperLiga pe 16 august, de la ora 21:30, pe teren propriu, în fața Rapidului.

ADVERTISEMENT