Fotbal intern

Gică Popescu, despre defensiva naţionalei: “E foarte complicat să faci vreun rezultat!” Exclusiv

25.10.2020 | 22:34
Gica Popescu despre defensiva nationalei E foarte complicat sa faci vreun rezultat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ar fi arătat România altfel în meciurile cu Islanda și Norvegia, dacă erau pe teren Ionuț Nedelcearu și Vlad Chiricheș? E totuși căpitanul echipei naționale și poate nu am fi avut atâtea probleme în defensivă…

Vlad Chiricheș a lipsit la meciurile României cu Islanda, Norvegia și Austria, după ce a acuzat probleme musculare în meciul cu Crotone și a fost schimbat în minutul 34, ieșind cu o pungă de gheață pe glezna dreaptă.

ADVERTISEMENT

Astfel, la cele mai importante meciuri ale României, cuplul de fundași centrali Chiricheș-Nedelcearu a lipsit, iar naționala a avut mari probleme în apărare, dar Gică Popescu nu crede că Vlad Chiricheș ar fi putut schimba ceva dacă era pe teren. FANATIK a stat de vorbă cu fostul căpitan al naţionalei României, care a analizat compartimentul defenisv.

Gică Popescu: “Nu sunt optimist deloc, referitor la tot ce se va întâmpla anul ăsta”

“Dacă mă întrebi acum să aleg care sunt cei doi fundași centrali la echipa națională, nu aș ști să spun! Iar asta spune multe despre echipa noastră națională! Dacă m-ai întreba acuma care sunt titularii echipei naționale, nu aș ști ce să îți răspund!

ADVERTISEMENT

Nu știu! Iar o echipă, fie ea națională sau echipă de club, dacă axul central nu este solid și dacă nu-l visezi zi și noapte, e foarte complicat să faci vreun rezultat! Nu sunt optimist deloc, referitor la tot ce se va întâmpla anul ăsta…

Eu fiind de felul meu un tip foarte optimist! Așa cum arătăm acuma, e complicat să batem pe cineva… Avem echipe grele în față, Norvegia și Irlanda de Nord. Foarte, foarte dificil”, a declarat Gică Popescu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a revenit pe gazon cu o pasă de gol și un euro gol și poate fi pe teren la meciurile cu Norvegia și Irlanda de Nord

Vlad Chiricheș este unul dintre cei mai ghinioniști fotbaliști români, fiind măcinat de accidentări, care l-au făcut să rateze cele mai importante meciuri ale naționalei.

Vlad Chiricheș a revenit pe teren după accidentare și a dat o pasă de gol în meciul câștigat de Sassuolo cu Bologna, scor 4-3, dar gândul său se îndreaptă tot către echipa națională și către Mirel Rădoi: ,,Trebuie să avem mai multă încredere în calitățile noastre și să fim mai puternici mental pentru a gestiona momentele dificile”, a spus Chiricheș într-un interviu pentru ultimafaza.ro.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Chiricheș a înscris un golazo în al doilea meci de la revenire, cu AC Torino, meci în care Sassuolo a revenit din nou de la 0-1 și 1-3 și a reușit un meci nul. Gică Popescu, component al Generației de Aur și fost fundaș central, consideră că putem doar specula faptul că Vlad Chiricheș ar fi fost titular cu Islanda.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,30 este cota pentru ”gazdele câștigă prima repriză” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT