Gică Popescu, despre lupta pentru titlu. “CFR, prima şansă!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/02/2018, 16:51
Gică Popescu, despre lupta pentru titlu. “CFR, prima şansă!”

Fostul mare internaţional român s-a declarat nerăbdător să vadă partea a doua a sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano, dar mai ales lupta care va avea loc între echipele care se vor califica în playoff. Gică Popescu susţine că CFR Cluj, FCSB şi Craiova sunt favorite.

”Aşteptam acest început de campionat, pentru că e această perioadă de două – trei luni de zile, o perioadă moarta şi pentru suporteri, jucători – care se antrenează şi nu joacă. Într-adevăr, CFR-ul porneşte aparent cu prima şansă. S-a întărit foarte bine în această iarnă. Steaua, de asemenea, este o echipă cu mulţi jucători valoroşi, jucători de echipă naţională, cu experienţă.

Ce zice Gică Popescu despre Craiova, CFR Cluj şi FCSB

Se pare că această bătălie va fi dată între cele trei fruntaşe – Craiova, Steaua şi CFR-ul – însă avem experienţa anului trecut, când Viitorul, în momentul când a intrat în play-off părea că şi-a îndeplinit obiectivul şi până la urmă a ieşit campioană

”Eu cred că, având această experienţă a anului trecut, este foarte greu să anticipăm. Oricare dintre cele 6 echipe are o şansă în momentul în care se înjumătătesc punctele, distanţa dintre ele scade şi, în momentul în care prinzi o perioadă foarte bună – de 3 luni de zile – şi echipa are o exprimare foarte bună, oricare dintre echipele din play-off poate fi o candidată la titlu […] Din nou, pare că CFR-ul şi Steaua au făcut cele mai bune transferuri. Dar să vedem dacă aceste transferuri pe hârtie vor fi bune şi la finalul campionatului”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Ştirea MOMENTULUI

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Imagini apocaliptice! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.