Fotbal intern

Gică Popescu nu mai vrea să calce prin Craiova! „Dinamo e cel mai important club, după Steaua”

14.04.2020 | 21:03
Gică Popescu nu mai vrea să calce prin Craiova! „Dinamo e cel mai important club, după Steaua”
Gică Popescu despre reluarea Ligii 1: „Prefer să jucăm din trei în trei zile. Nimeni nu vrea un campionat șchiop!”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a făcut o afirmație care i-ar putea supăra pe fanii Craiovei și anume că Dinamo este cel mai important club, după Steaua.

Gică Popescu îi supără pe fanii Craiovei

Gică Popescu a afirmat că Dinamo este cel mai important club, după Steaua, afirmație care i-ar putea deranja pe fanii Craiovei, formație la care a evoluat între anii 1985 și 1990.

„Eu nu îmi doresc să dispară niciun club din cauza acestei situații sau a problemelor financiare. Dacă e să dispară, să o facă pe plan sportiv.

ADVERTISEMENT

Ar fi o pierdere importantă pentru Liga 1, pentru că Dinamo e un club de tradiție, unul dintre cele mai importante, după Steaua, și ar fi o pierdere”, a mai spus Gică Popescu la Digisport.

Planul lui Gică Popescu pentru reluarea Ligii 1

Gică Popescu a vorbit despre reluarea Ligii 1 și a declarat că preferă să joace din trei în trei zile, dar să dispună de o perioadă de pregătire mai lungă, în detrimentul unui meci pe săptămână, dar cu o perioadă de pregătire de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu consideră că fotbaliștii au nevoie de minim o lună în care să facă pregătire, pentru a avea un campionat normal: „Noi trebuie să ne raportăm la starea de urgență care se va termina în mai.

După două luni de inactivitate, ai nevoie de minim de o lună de zile de pregătire, plus meciuri amicale, deplasări. Eu nu cred că Liga 1 se poate relua mai devreme de 15 iunie”.

ADVERTISEMENT

„Dacă începem vom avea mai mult de suferit, jucătorii se vor rupe rând pe rând, dar nu cred că se dorește să avem un campionat șchiop. Eu prefer să jucăm din trei în trei zile și să avem o perioadă mai lungă de pregătire.

Nu trebuie să punem sănătatea nimănui în pericol”, a mai spus Gică Popescu.

„La noi nu sunt salariile foarte mari, dar bonusurile sunt consistente!”

Gică Popescu a vorbit și de salariile jucătorilor de la Viitorul, amintind de bonurile mari de performanță pe care fotbaliștii echipei le primesc:

ADVERTISEMENT

„La noi salariile nu sunt foarte mari, dar bonusurile sunt consistente, chiar și anul acesta am dat bonusuri bune. Dacă și veniturile noastre vor fi la cele de dinainte, jucătorii vor primi vechiile salarii”.

„Genk încă are să ne plătească sume importante pentru transferul lui Ianis și e posibil să mai întârzie, tocmai din acest motiv nu putem să le dăm salariile complete jucătorilor, dar vrem să le asigurăm noile salarii lună de lună”, a mai spus fostul căpitan al Barcelonei.

ADVERTISEMENT
  • 52 de ani a împlinit Gică Popescu pe 9 octombrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri