Fotbal international

Gică Popescu, dezvăluire uluitoare despre o ofertă avută de Ianis Hagi: ”Putea să se lase la 25 de ani, atât de mulți bani avea”

28.08.2019 | 16:45
Gica Popescu dezvaluire uluitoare despre o oferta avuta de Ianis Hagi Putea sa se lase la 25 de ani atat de multi bani avea

Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, a dezvăluit că mijlocașul Ianis Hagi a avut o ofertă uriașă în această vară de la Spartak Moscova, dar a ales partea sportivă pentru că își dorește o carieră mare în fotbal. Fiul lui Gică Hagi a fost cedat la campioana Belgiei, RC Genk, acolo unde a fost dorit în mod expres de antrenorul Felice Mazzu, pentru patru milioane de euro.

Gică Popescu, dezvăluire uluitoare despre o ofertă avută de Ianis Hagi: ”Mă rog ca viața să-l răsplătească pentru corectitudinea lui față de fotbal”

”Fiecare își negociază viitorul în funcție de priorități, de cum vede viața. Sunt fotbaliști pentru care primează partea financiară și fotbaliști pentru care primează performanța. Am avut vara asta cel mai elocvent exemplu. Contractul de la Spartak Moscova pentru Ianis Hagi era de o dimensiune financiară uriață, dar el a ales partea sportivă. Întotdeauna mă rog ca viața să-l răsplătească pentru corectitudinea lui față de fotbal”, a declarat fostul internațional la Pro X.

”Dacă alegea Spartak, din punct de vedere financiar avea viața rezolvată. La 25 de ani putea să se lase pentru că avea atât de mulți bani câștigați încât putea să-și pună ghetele în cui. A zis că nu vrea. A vrut Genk, a ales partea sportivă. A fost o alegere foarte grea”, a fost dezvăluirea făcută de Gică Popescu despre oferta uriașă avută de Ianis Hagi de la Spartak Moscova.

Ianis Hagi sărbătorind golul marcat în meciul de tineret România – Anglia de la Euro 2019

”Ianis are un plan făcut împreună cu antrenorul”

”Orice jucător are nevoie de o perioadă de adaptare, indiferent că se numește Zidane, Suarez sau Ianis Hagi. Unii se adaptează în 2-3 luni, alții în 6-7-8 luni de zile. E în cunoaștere acum. E alt antrneor, alta așezare a echipei. Antrenorul abia după trei săptămâni de când a ajuns acolo s-a așezat cu el la discuție și s-au înțeles, au vorbit despre poziție în teren și alte lucruri tactice. Va avea timp să joace, e un plan făcut împreună cu antrenorul”, a mai spus președintele Viitorului despre Ianis Hagi.

FANATIK a scris în exclusivitate la începutul lunii iulie că gruparea rusă Spartak Moscova a făcut o ofertă de 11,4 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi, dar după mai multe zile de analiză fotbalistul a decis să refuze oferta și să aleagă RC Genk deși suma de transfer și salariul au fost mult inferioare. Deși a avut un start de vis reușind să marcheze la prima atingere de balon la debutul la campioana Belgiei, internaționalul român nu a reușit încă să-și câștige un loc de titular.

Tags: