Fotbal intern

Gică Popescu, dezvăluiri uluitoare din închisoare: „Găteam cu Meme şi Copos quatro formaggi cu termoplonjorul”

21.10.2020 | 01:42
Gica Popescu dezvaluiri uluitoare din inchisoare Gateam cu Meme si Copos quatro formaggi cu termoplonjorul
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a povestit o întâmplare uluitoare din închisoare în cadrul interviului acordat pentru emisiunea lui Denise Rifai de pe Kanal D. Fostul internațional român își aduce aminte cum făcea quatro formaggi cu termoplonjorul, un fierbător electric.

Popescu a discutat despre cum a fost viața sa în spatele gratiilor, cum a perceput pedeapsa acordată de instanțele judecătorești și cum s-a adaptat la privarea de libertate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta a discutat și despre conflictul avut cu Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei României.

Gică Popescu, dezvăluiri uluitoare din închisoare: „Făceam quatro formaggi cu termoplonjorul”

„În închisoare încerci să găsești un echilibru. Nu e deloc plăcut să fii acolo. Am gătit mult, îmi permiteam. Aduceam mâncare de acasă sau luam paste de la magazin și aveam tot felul de improvizații legale.

ADVERTISEMENT

Nu te lăsa nimeni să ai un aparat, așa că faceam paste cu fierbătorul sau termoplonjorul. Am ajuns la performanța să fac quatro formaggi cu termoplonjorul. Cumpăram patru tipuri de brânză de la magazin sau primeam pachet. În general, mâncam ceea ce primeam de acasă”, a declarat Gică Popescu în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Popescu, despre sentință: „Am făcut închisoare nevinovat”

„Mereu mi-am asumat lucrurile bune și mai puțin bune. Nu o să comentez niciodată decizia instanței. Nu mi-a convenit mereu, am considerat că este o nedreptate, dar cu demnitate am dus la bun sfârșit condamnarea. Părerea mea este că am făcut închisoare nevinovat și nu este doar a mea. Îmi aduc aminte că la ICCJ am avut opinie separată de achitare, lumea îmi spunea că la ce probe am adus, nu o să am probleme.

ADVERTISEMENT

Am crezut că decizia va fi de achitare, eu cred că nu aceea trebuie să fie decizia instanței. Întotdeauna am să respect deciziile instanței, dar aceasta a considerat că pedeapsa trebuie să fie peste ceea ce e a cerut DNA”, a adăugat fostul internațional român despre sentință.

Fostul jucător a vorbit și despre conflictul pe care l-a avut cu Anghel Iordănescu.

„Problema mea cu nea Puiu nu are legătură cu fotbalul, e o chestiune mai mult bărbătească pe care niciodată nu am clarificat-o cu domnia sa. Fără să fac acest lucru, nu o să vorbesc niciodată despre problemă, ar trebui să o facem amândoi ca doi bărbați.

ADVERTISEMENT

Cred că dânsul a greșit față de mine și familia mea și a evitat să discutăm, să își ceară scuze. M-a sunat când eram internat la Matei Balș, mi-a urat sănătate…am avut multe momente frumoase împreună, nu pot șterge toată istoria la Steaua și la națională”, a declarat Gică Popescu.

ADVERTISEMENT