Fotbal international

Gică Popescu este entuziasmat de progresul lui Ianis Hagi: „De aici, trebuie să meargă obligatoriu în sus”

08.03.2021 | 15:25
Gica Popescu este entuziasmat de progresul lui Ianis Hagi De aici trebuie sa mearga obligatoriu in sus
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a câștigat primul titlu de campion din carieră, iar Gică Popescu este de părere că progresul mijlocașului român trebuie să continue, inclusiv în Liga Campionilor.

Gică Popescu este de părere că acest succes reprezintă un excelent prilej pentru Ianis să facă încă un pas înainte în cariera sa și să se dezvolte și mai mult, deoarece are toate condițiile la un club precum Rangers.

ADVERTISEMENT

„Baciul” a subliniat și rolul important pe care l-a jucat antrenorul Steven Gerrard în realizarea unei performanțe istorice pentru Rangers, care nu mai câștigase titlul de zece ani.

Gică Popescu este entuziasmat de progresul lui Ianis Hagi: „E locul unde poate crește”

La 22 de ani, Ianis Hagi a reușit să își treacă în cont primul titlu național din cariera de fotbalist. Venit la 21 de ani de la ultimul titlu câștigat de fotbalistul Gică Hagi, trofeul cucerit de Ianis este unul extrem de prețios pentru fanii lui Rangers.

ADVERTISEMENT

Aceștia au ieșit în stradă să petreacă după 10 ani de așteptare, spre furia autorităților și a opiniei publice din Scoția, în contextul pandemiei de coronavirus. Chiar și așa, succesul lui Ianis Hagi nu poate fi umbrit.

Gică Popescu a salutat reușita mijlocașului român și a atras atenția asupra faptului că este timpul pentru Ianis Hagi să joace în Liga Campionilor. De asemenea, „Baciul” a ținut să remarce rolul jucat de Gerrard în parcursul lui Hagi Jr. și al lui Rangers.

ADVERTISEMENT

„Rangers este o echipă de tradiție, cu un trecut frumos, este locul unde Ianis poate să crească. El a demonstrat ce poate în acest sezon, cred că mai avea nevoie de un declic și acesta tocmai a venit. Cred că Ianis a făcut un campionat foarte bun, evoluțiile lui au fost de la bune spre foarte bune. E încrezător, a moștenit asta de la tatăl său. 

Mai are nevoie de timp, de jocuri, dar anul acesta a fost un an excepțional pentru el. Dacă va rămâne la Rangers sperăm să câștige un nou titlu, să joace în Champions League, să aibă în continuare evoluții foarte bune

ADVERTISEMENT

Proiectul de la Rangers este genul de proiect în care orice fotbalist ar vrea să fie implicat. Gerrard l-a dorit foarte mult pe Ianis și asta s-a văzut în jocul lui. A fost printre cei mai buni pasatori din Scoția, de aici trebuie să meargă obligatoriu în sus, în niciun caz în jos. 

De zece ani nu mai câștigaseră campionatul, este o performanță importantă pentru Rangers. Este primul trofeu câștigat de Ianis afară, este un început, de aici sperăm să vină și alte trofee”, a spus Gică Popescu la Digisport.

ADVERTISEMENT