Fotbal intern

Gică Popescu explică situaţia de la Viitorul: „Hagi nu e deloc mulţumit”

12.02.2021 | 23:02
Gica Popescu explica situatia de la Viitorul Hagi nu e deloc multumit
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a vorbit după cea mai recentă înfrângere a Viitorului, și anumea cea din deplasarea de la Pitești, cu FC Argeș, 0-1, anunțând că Gică Hagi nu este mulțumit de echipă în momentul de față, mai ales pentru că șansele de intrare în play-off sunt din ce în ce mai mici.

„Baciul” a declarat că Mircea Rednic încă are toată susținerea clubului și nu se pune problema ca tehnicianul să fie schimbat, dar așteaptă o victorie la următoarea partidă din campionat.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gică Popescu a anunțat și trei nume de tineri fotbaliști ai Academiei care pot fi următoarele produse de top ale clubului, printre ei aflându-se și nepotul lui Horațiu Mălăele.

Gică Popescu, despre situația de la Viitorul

Gică Popescu a comentat situația de la Viitorul, care nu a mai reușit să câștige un meci în campionat de pe data de 10 ianuarie, atunci când formația lui Mircea Rednic o învingea pe Hermannstadt, 2-1.

ADVERTISEMENT

„Cred că la CFR am făcut un meci bun, în special în repriza a doua, azi din nou am jucat bine, adversarii nu au avut prea multe ocazii, dar o greșeală personală ne-a costat. Nu trecem printr-o perioadă prea bună a noastră, sper să nu fie vorba despre un blocaj al jucătorilor.

Refuz să cred că au pierdut din încredere, pentru că avem jucători buni, jucători de la U21. Eu sper că vom câștiga următorul meci și ne vom reveni la forma de altădată. În momentul în care se schimbă antrenorii e foarte greu să păstrezi o anumită continuitate”.

ADVERTISEMENT

„Am stat de vorbă cu Mircea împreună cu Gică, știa de filosofia noastră. În momentele în care nu vin rezultatele, orice antrenor schimbă tactica. Nu ne găsim cadența pe care o aveam.

Pe lângă identitatea pe care o aveam pe vremea lui Gică, am pierdut și cadența. Crede în continuare în Mircea, din păcate nu l-am avut aproape de noi în ultimele trei săptămâni și să revină cu mai mult noroc, habar n-am. Nu arătăm cum ne dorim să arătăm. Jucătorii sunt profesioniști, de-aia sunt plătiți să-și facă meseria.

ADVERTISEMENT

Niciun jucător nu a plecat fără acceptul lui Mircea, când am avut oferte pentru jucători, mereu l-am întrebat pe el înainte să luăm o decizie. Dacă Rednic spunea că Luckassen să nu plece, nu pleca”, a mai spus Mircea Rednic la TV DigiSport.

Transferul lui Kevin Luckassen la Kayserispor a fost anunțat și prezentat în exclusivitate deFANATIK.

„Gică nu e mulțumit de această situație!”

Gică Popescu a anunțat și trei tineri fotbaliști care au potențial să crească în viitor, dar a anunțat și faptul că Gică Hagi nu e mulțumit deloc de situația prin care trece clubul în prezent.

„Eu prefer ca toți acești copii, și mai avem și alții pe lângă Bodișteanu, să mai primească timp. E o generație de excepție. Mălăele e și el un tânăr interesant, Andronache acum a început să joace pentru echipa mare.

Gică nu e mulțumit de această situație, mai ales că șansele sunt mult mai mici acum pentru play-off”, a mai spus Gică Popescu.

  • 53 de ani este vârsta lui Gică Popescu
ADVERTISEMENT