Sport

Gică Popescu, făcut praf de un fost coleg de la națională, deși în urmă cu doi ani se țineau de gât: „E cel mai josnic dintre toți”

Gică Popescu a fost atacat de un fost coleg de la națională fix înaintea meciului de retragere al Generației de Aur: „E cel mai josnic dintre toți”
24.05.2024 | 20:39
Gica Popescu facut praf de un fost coleg de la nationala desi in urma cu doi ani se tineau de gat E cel mai josnic dintre toti
Ionel Ganea, atac fără precendent la adresa lui Gică Popescu. Sursă foto:sportpictures
ADVERTISEMENT

Gică Popescu (56 de ani) se află în plină pregătire pentru meciul de retragere al Generației de Aur de sâmbătă, 24 mai, de pe Arena Națională.

Gică Popescu, făcut praf de un fost coleg de la națională, deși în urmă cu doi ani se țineau de gât: „E cel mai josnic dintre toți”

Ionel Ganea are 49 de selecții și 19 goluri în prima reprezentativă a României, fiind unul dintre cei mai importanți ai „tricolorilor” din ulitmele două trei decenii.

ADVERTISEMENT

Atacantul care a adus singura victorie a României la un turneu final (3-2 cu Anglia la Euro 2000) nu a avut milă de Gheorghe Popescu și a „aruncat” mai multe cuvinte grele la adresa fostului căpitan al Barcelonei.

”Ganezul” susține că selecția pentru meciul de retragere făcută de Gică Popescu a urmărit în primul rând propriul interes și totodată că aceasta a fost făcută în mod eronat.

ADVERTISEMENT

„Dacă faci un asemenea eveniment, ar trebui să judeci că o generaţie are vreo 20 de ani. Şi meritau să fie chemaţi şi alţi fotbalişti care în acea perioadă au scris istorie pentru echipa naţională. Eu, unul, nu cred că doar m-am plimbat pe la lot.

La fel, de ce nu vor fi acolo Mutu, Chivu, Lobonţ? Să nu-mi spună mie că e un meci dedicat doar celor de la Cupa Mondială din 1994! Că Adi Ilie, Sabău sau Lăcătuş n-au fost America, da?

ADVERTISEMENT

Meritam să fim măcar invitaţi, nu neapărat să stăm pe bancă sau să jucăm. Îi era greu lui Popescu să distribuie 20-30 de invitaţii pentru foşti colegi exact din acea perioadă? Dar, pentru a spune lucrurilor pe nume, Popescu e un individ cu caracter zero! Dintre foştii mei colegi, are cel mai josnic caracter. Asta ca să fiu ponderat în cuvinte!”, a declarat Ionel Ganea la sportpesurse.

Ionel Ganea a fost un jucător important al României, atacantul reușind să-și facă o carieră importantă în Bundesliga, la Stuttgart. Golul său de 3-2 din penalty de la Euro 2000 împotriva Angliei marchează până-n prezent singura victorie a României la un turneu final de Campionat European.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu și meciul de retragere

Gică Popescu a anunțat nume foarte importante la meciul de retragere al Generației de Aur, mai multe foste glorii confirmând prezența.

Două foste Baloane de Aur vor asista la meciul în care Generația de Aur „își face ultimul” dans, iar Jose Mourinho urmează să le fie tehnician. „The Special One” a ajuns deja în România și se pregătește de partida de pe 25 mai.

De menționat că Ionel Ganea îl face praf acum pe Gică Popescu, însă în urmă cu doi ani, la poza de grup de la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, îl ținea de gât, după cum se observă și în imaginea atașată.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”