Sport

Gică Popescu „tună și fulgeră”: „Rusandu a mai avut greșeli pro-FCSB. Coincidență? Nu prea mai cred!”

Gică Popescu a vorbit din nou aspru despre arbitrajul lui Lucian Rusandu din duelul dintre FCSB și Farul, scor 2-0, partidă în care „marinarilor” le-a fost refuzat un penalty clar.
16.03.2022 | 20:40
Gica Popescu tuna si fulgera Rusandu a mai avut greseli proFCSB Coincidenta Nu prea mai cred
ADVERTISEMENT

În minutul 50, Robert Moldoveanu a primit o pasă perfectă de la Radaslavescu și a scăpat singur cu Ștefan Târnovanu, care a intrat în el, în timp ce mingea încă era în teren, dar arbitrul nu a dictat lovitură de la 11 metri.

Gică Popescu îl acuză pe arbitrul Lucian Rusandu că este pro-FCSB

Gică Popescu a vorbit din nou despre greșelile de arbitraj ale lui Lucian Rusandu din confruntarea FCSB-Farul, bănuind că „centralul” o favorizează pe vicecampioana României:

ADVERTISEMENT

„Supărarea noastră a fost justificată. Recunoaștem că am avut o primă repriză slabă, dar l-am avut pe Aioani într-o formă mare.

Am început bine repriza a doua, am avut acel penalty, care, dacă ar fi fost dat, putea schimba soarta meciului”.

ADVERTISEMENT

„E normal să fim frustrați, întrebarea este dacă a fost influențat de către cineva sau dacă asta e valoarea lui. Asta este soarta noastră, a jucătorilor, a oamenilor de fotbal, că la doar câteva zile vine un alt meci și începi să redresezi situația, dar nu e normal ca arbitrul să dicteze rezultatul unui meci pe o astfel de greșeală mare.

Am văzut că suntem singurul campionat din Europa care nu avem VAR, eu cred că nu s-a implementat pentru a se influența rezultatul uneori.

ADVERTISEMENT

Păi nu vedeți ce se întâmplă? Nu vedeți că a fost la 10 metri de fază și nu a dat penalty. Nu mai spun de cartonașul roșu pe care l-am primit. Nu ne putem gândi că a fost premeditat și că a fost răuvoitor?”, a spus Gică Popescu, la TV DigiSport.

„Rusandu a mai avut greșeli pro-FCSB!”

Gică Popescu a continuat și a spus că nu mai crede în coincidențe, privind greșelile împotriva echipei sale și consideră că Farul trebuie să ia atitudine împotriva arbitrajelor incorecte la meciurile acestora.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că Rusandu a mai avut greșeli pro-FCSB. Coincidență? Eu nu prea mai cred în coincidențe.

Nu am vorbit până acum de arbitraj, toate greșelile făcute de aceștia le-am pus pe seama întâmplării, dar dacă tot taci, văd că te iau și de prost”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT