Sport

Gică Popescu, furios după Muntenegru – România 2-0, umilința de la Podgorica: ”Rușinos! Atitudine nesimțită! Nu merită să îmbrace tricoul naționalei”

Fostul mare internațional Gică Popescu nu poate să accepte umilința din meciul Muntenegru - România 2-0 și i-a atacat fără menajamente pe jucătorii lui Edi Iordănescu.
05.06.2022 | 00:41
Gica Popescu furios dupa Muntenegru  Romania 20 umilinta de la Podgorica Rusinos Atitudine nesimtita Nu merita sa imbrace tricoul nationalei
Fostul mare internațional Gică Popescu nu poate să accepte umilința din meciul Muntenegru - România 2-0 și i-a atacat fără menajamente pe jucători. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au ratat startul în noua ediție din Liga Națiunilor și au pierdut la Podgorica după o prestație lamentabilă.

Gică Popescu lovește în jucători după Muntenegru – România 2-0

După ultimul fluier al întâlnirii Muntenegru – România 2-0, Gică Popescu a început să tune și să fulgere la adresa jucătorilor din echipa națională, pe care i-a acuzat de faptul că nu simt nimic când vin sub tricolor.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că în seara aceasta nu ne-a bătut Muntenegru, ne-am bătut singuri, pentru că Muntenegru nu a făcut nimic să ne pună sub presiune. A fost un meci rușinos! Ne-a bătut o echipă care părea că se mulțumește cu un 0-0. 

Am putea să-i dăm un 5 lui Rațiu. În rest, corigenți toți! Nu poți să te prezinți așa! Mai bine stai acasă. Nu se poate, scuză-mă. Am arătat ca o echipă de amatori! Nu merită să îmbrace tricoul echipei naționale. Să vină alții! 

ADVERTISEMENT

Dacă au demnitate, se duc în fața oglinzii, își dau câteva perechi de palme și se trezesc. Ce să mai discute, ce să se întâlnească?! Toți cei care au fost azi pe teren vor duce mult timp această rușine. Un asemenea rezultat rușinos lasă urme. Au o atitudine nesimțită când vin la națională. Ei asta fac!”, a spus Gică Popescu, la Prima TV.

Gică Popescu, explicațiile unei înfrângeri dezastruoase

Fostul căpitan al echipei naționale a României este de părere că elevii lui Edi Iordănescu s-au învins singuri la Podgorica, deoarece adversarul era pregătit să scoată doar un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT

”Am încercat să ne apărăm din debutul jocului în 4-1-4-1, cu extremele foarte defensive. Mi-e greu să comentez un astfel de meci. Am fost învinși de o țară cam cât Clujul, cu tot cu studenții care vin acolo. Mi-e foarte ciudat să fac un comentariu.

În seara asta nu ne-a bătut Muntenegru, ne-am bătut singuri! Nu ne-au atacat, nu au făcut pressing, nu au avut posesie extraordinară. Toate ocaziile lor au venit în urma unor greșeli individuale ale noastre. În rest, au părut o echipă care se mulțumea cu 0-0, dar se pare că nu i-am lăsat să își ducă până la capăt rezultatul dorit”, a mai spus ”Baciul”.

ADVERTISEMENT

Iordănescu a pus și el tunurile pe jucători

Imediat după încheierea partidei din Muntenegru, Vlad Chiricheș a recunoscut că gafele sale au dus la acest eșec și a explicat de ce jocul ”tricolorilor” nu a mers la Podgorica. Căpitanul naționalei a fost cel mai slab de pe teren și a fost notat în consecință de FANATIK.

Edi Iordănescu a avut parte de un debut dezastruos în Liga Națiunilor, fiind învins de cea mai slab citată echipă din grupă. Selecționerul a avut un discurs extrem de dur la adresa jucătorilor, considerând că aceștia au fost lipsiți de atitudine și agresivitate.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,05 este cota pentru ”2” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT