Sport

Gică Popescu intră în războiul lui Hagi cu FRF: “Jucătorii se întorc leșinați. Nici măcar culorile nu mai sunt aceleași, îți vine să urli”

Gică Popescu îi ia apărarea lui Hagi și atacă FRF. Președintele celor de la Farul Constanța a explicat că jucătorii se întorc epuizați de la lotul U20.
21.11.2021 | 11:09
Gica Popescu intra in razboiul lui Hagi cu FRF Jucatorii se intorc lesinati Nici macar culorile nu mai sunt aceleasi iti vine sa urli
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a avut un nou discurs memorabil în care a explicat viziunea lui pentru ceea ce ar trebui să se întâmple la echipa națională a României.

Gică Popescu îi împărtășește de asemenea viziunea dar spune că este incompatibilă cu ceea ce se întâmplă la Federația Română de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, siderat de impasibilitatea FRF: „Nu ați văzut răspunsurile? Nu trebuie să facem ce a zis Hagi”

Gică Popescu consideră că Gică Hagi nu ar putea lucra cu Răzvan Burleanu, viziunile lor fiind total diferite: „Noi nu conducem fotbalul românesc. Noi avem o viziune, avem o gândire care nu prinde cu cea de la FRF. Nu ați văzut răspunsurile de la FRF?”

Fostul căpitan al Barcelonei trage un semnal de alarmă și spune că fotbalul românesc se află încă la un nivel acceptabil însă lucrurile vor sta din ce în ce mai rău.

ADVERTISEMENT

„Că nu trebuie să facem ce a spus Gică, ce spunem noi de ani de zile. Încă suntem bine, ascultați ce vă spun. O spun de foarte mult timp că încă suntem bine”.

Gică Popescu îl „înțeapă” și pe Bogdan Lobonț: „Jucătorii pleacă bine la lot și se întorc leșinați”

Gică Popescu este nemulțumit și de antrenamentele pe care are selecționerul României U20 le face și care îi epuizează pe jucătorii veniți de la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii care au plecat într-o formă sportivă foarte bună s-au întors și nu puteau să stea în picioare. I-am spus și lui Bogdan Lobonț (n.r. selecționerul României U20) că nu e prima dată când se întâmplă lucrul ăsta, când jucătorii pleacă bine la lot și se întorc ‘leșinați’!”.

Popescu este foarte afectată de situația jenantă în care a ajuns naționala României, după ce era una dintre cele mai respectate reprezentative la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

„Ne doare, pentru că noi am făcut echipa națională să fie respectată în lume. Când vezi că nici măcar culorile nu mai sunt aceleași din perioada noastră îți vine să urli, nu? Este a nu știu câta calificare pierdută și noi tot în jucători dăm.

Mai stăm doi ani de zile să încercăm să obținem o calificare, o pierdem și pe aceea, mai stăm doi ani, dar oamenii își păstrează funcțiile, lucrurile merg”, a declarat Gică Popescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT