Sport

Gică Popescu iese la atac după arbitrajul de la U Cluj – Rapid 0-0: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare”

Gheorghe Popescu (55 de ani), președintele lui Farul Constanța, a lansat un atac virulent la adresa Rapidului după arbitrajul de la meciul cu Universitatea Cluj
28.01.2023 | 21:43
Gica Popescu iese la atac dupa arbitrajul de la U Cluj  Rapid 00 Am inteles e an centenar dar nu asa Dumnezeule ajunge E sfidare
Gică Popescu a fost nemulțumit de arbitrajul de la U Cluj - Rapid 0-0. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Echipa lui Neluțu Sabău a fost dezavantajată flagrant de arbitrul Marian Barbu, iar Gică Popescu e scandalizat de ce se întâmplă în SuperLiga.

Gică Popescu, atac virulent la adresa Rapidului: „Știți ce e ciudat? Avem VAR. Să tăcem toți din gură și să stăm cu capul în pământ?”

Gică Popescu a comentat erorile de arbitraj de la meciul dintre Universitatea Cluj și Rapid: „Nu ar trebui să vorbesc, după aceea, fiind preşedinte de club, va fi considerat că am interes să vorbesc de ei, Rapid fiind pe locul 3 acum. Vă las pe voi să apreciaţi dacă maniera de arbitraj sau nu maniera…vorbesc de faza respectivă îmi dă mie dreptate sau nu”.

ADVERTISEMENT

Pentru oficialul celor de la Farul Constanța este inexplicabilă decizia centralului Marian Barbu de a nu consulta arbitrajul video: „Nu spune nimeni! Rapidul este poate cel mai frumos proiect nou în ultimii ani, în fotbalul românesc, dar asta nu dă dreptul nimănui să îşi bata joc de munca altora. Dar ştiţi ce e ciudat? Avem VAR. Cum să nu chemi arbitrul de la VAR să se uite la reluări. Arbitrul este în spate perfect şi vede faza”.

Popescu a insinuat că Rapidul ar fi un pic împinsă de la spate datorită entuziasmului suporterilor și a faptului că „alb-vișiniii” sărbătoresc 100 de ani de la înființare: „Eu înţeleg, e frumos ce se întâmplă acolo, e senzaţional, un public nemaipomenit, e centenar. Bă, dar ajunge! Adică, nu aşa! Eu mai înţeleg puţin ajutor, dar nu aşa. Asta este sfidare!”, a comentat nemulțumit „Baciul”, la Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu a răbufnit din nou: „Ce să facem, să asistăm la greșelile în favoarea Rapidului?”

Gică Popescu nu poate asista impasibil și să constate cum alte echipe sunt avantajate, mai ales contracandidate la play-off:

„Ce să facem, să asistăm la greșelile în favoarea Rapidului? Când ai un asemenea arbitraj, ce să faci? Să tăcem toți din gură și să stăm cu capul în pământ?!”, a mai spus oficialul „marinarilor”.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu și Dan Petrescu îl susțin pe Gică Popescu: „De ce dracu’ au mai pus VAR-ul dacă nu ne uităm la el?”

Florin Răducioiu i-a dat și el dreptate lui Gică Popescu: „Din primele imagini e un fault simplu. Pur și simplu îl cosește. Eu am zis că Rapid e o echipă simpatică, dar ăsta este 11 metri clar. S-au întâmplat câteva evenimente care au înclinat un pic balanța către Rapid”.

Dan Petrescu a fost de asemenea extrem de deranjat de problemele de arbitraj de la U Cluj – Rapid„De ce dracu’ au mai pus VAR-ul dacă nu ne uităm la el? Eu dacă aș fi arbitru și nu aș fi sigur nu i-aș asculta pe cei din VAR. Eu aș vrea să văd cu ochii mei faza. Așa ar fi corect. Trebuia să se ducă să vadă faza. 

ADVERTISEMENT

La noi cu Rapidul nu a fost la fel? N-a vrut să se ducă la VAR. Am vrut VAR-ul și acum nu ne mai uităm la el. La ce naibii l-am mai pus? Când e fază de penalty și nu știi sigur te duci și te uiți

ADVERTISEMENT