Transferul lui Stanciu, criticat de Gică Popescu: "E diferenţă mare!"

Nicolae Stanciu, Sparta Praga, Gica Popescu, Anderlecht, echipa nationala

Mutarea lui Nicolae Stanciu de la Anderlecht la Sparta Praga e vazută ca un pas înapoi de fostul căpitan al echipei naţionale

Nicolae Stanciu s-a transferat de la Anderlecht Bruxelles la Sparta Praga în această iarnă. Fotbalistul este încântat de mutare, mai ales că aici va fi titular incontestabil, însă nu toată lumea din fotbalul românesc laudă alegerea făcută de fotbalist.

Gică Popescu afirmă că, pentru Stanciu, semnătura pusă pe contractul cu formaţia din Cehia reprezintă un pas înapoi în cariera fostului stelist. Alături de Stanciu, la formaţia pragheză vor mai evolua alţi doi români: Bogdan Vătăjelu, care este deja de mai bine de un an acolo, şi Florin Niţă, care tocmai a fost prezentat oficial de Sparta. 

Nicolae Stanciu a semnat cu o echipă mai mică

”Din punctul de vedere al notorietăţii celor două cluburi, e diferenţă mare. Anderlecht este o echipă de tradiţie, cea mai importantă echipă a campionatului belgian. Sparta am înţeles că are un proiect de viitor foarte ambiţios. Investesc foarte mulţi bani acolo, e greu de spus. Dacă el a ales această variantă, probabil că a avut anumite atuuri”,  a spus Gică Popescu pentru Telekomsport. 

Stanciu a fost cumpărat de Sparta pentru aproape 5 milioane de euro, asta după ce belgienii de la Anderlecht plătiseră aproape dublu pentru el când îl cumpăraseră de la FCSB. Stanciu e văzut de antrenorul cehilor, Andrea Stramaccioni, drept un jucător de bază al echipei.