Transferul lui Stanciu, criticat de Gică Popescu: “E diferenţă mare!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
02/02/2018, 14:11
Transferul lui Stanciu, criticat de Gică Popescu: “E diferenţă mare!”

Nicolae Stanciu s-a transferat de la Anderlecht Bruxelles la Sparta Praga în această iarnă. Fotbalistul este încântat de mutare, mai ales că aici va fi titular incontestabil, însă nu toată lumea din fotbalul românesc laudă alegerea făcută de fotbalist.

Gică Popescu afirmă că, pentru Stanciu, semnătura pusă pe contractul cu formaţia din Cehia reprezintă un pas înapoi în cariera fostului stelist. Alături de Stanciu, la formaţia pragheză vor mai evolua alţi doi români: Bogdan Vătăjelu, care este deja de mai bine de un an acolo, şi Florin Niţă, care tocmai a fost prezentat oficial de Sparta. 

Nicolae Stanciu a semnat cu o echipă mai mică

”Din punctul de vedere al notorietăţii celor două cluburi, e diferenţă mare. Anderlecht este o echipă de tradiţie, cea mai importantă echipă a campionatului belgian. Sparta am înţeles că are un proiect de viitor foarte ambiţios. Investesc foarte mulţi bani acolo, e greu de spus. Dacă el a ales această variantă, probabil că a avut anumite atuuri”,  a spus Gică Popescu pentru Telekomsport. 

Stanciu a fost cumpărat de Sparta pentru aproape 5 milioane de euro, asta după ce belgienii de la Anderlecht plătiseră aproape dublu pentru el când îl cumpăraseră de la FCSB. Stanciu e văzut de antrenorul cehilor, Andrea Stramaccioni, drept un jucător de bază al echipei.  

Ştirea MOMENTULUI

Mesut Ozil se retrage de la naţionala Germaniei! “Rasism şi lipsă de respect”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.