Fotbal intern

Gică Popescu îl dă de gol pe cumnatul Gică Hagi: „Îl vom vedea la o echipă bună de afară!”

16.01.2021 | 19:00
Gica Popescu il da de gol pe cumnatul Gica Hagi Il vom vedea la o echipa buna de afara
ADVERTISEMENT

Gică Popescu, președintele Viitorului, a spus că Gică Hagi se pregătește se se întoarcă în antrenorat, cel mai probabil pe banca tehnică a unei formații puternice din afară. ”Baciul” a discutat și despre obiectivul trasat lui Mircea Rednic, actualul antrenor de la Viitorul. 

Gică Hagi a renunțat la banca tehnică a Viitorului la începutul actualei stagiuni. ”Regele” a spus că a avut câteva oferte tentante, însă până acum nu le-a acceptat. Gică Popescu susține că perioada de pauză a lui Hagi se apropie de final.

ADVERTISEMENT

“Deocamdată, Gică se odihneşte. Vrea să stea mai mult cu familia, să se plimbe. Din păcate, nu-i permite pandemia”, dezvăluie Gică Popescu o parte dintre planurile cumnatului său.

Gică Popescu suține că Hagi va antrena din nou, la o echipă din străinătate

„Cu siguranţă, nu va mai sta mult pe tuşă şi îl vom vedea la o echipă, eu sper la o echipă foarte bună de afară. Gică abia s-a întors din Scoţia, nu am apucat să vorbesc cu el, o să-l întreb”, a spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a antrenat de-a lungul timpului naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Politehnica Timișoara, Steaua București și Viitorul Constanța. Cele mai multe meciuri le are pe banca Viitorului, echipă pe care o deține (244).

Gică Popescu: „Avem obiectiv calificarea în play-off”

După despărțirea de Ruben de la Barrera, Gică Hagi a hotărât să-l numească antrenor la Viitorul pe Mircea Rednic. Spaniolul a ajuns pe banca lui Deportivo la Coruna.

ADVERTISEMENT

Startul mandatului lui Rednic nu a fost unul pe măsura așteptărilor, dar lucrurile au revenit la normal, iar Viitorul se află pe locul 6 în campionat, după 16 etape disputate. Președintele echipei din Constanța a spus că obiectivul formației este accederea în play-off.

„Vine o perioadă grea, sperăm ca, jucând din trei în trei zile, Mircea să găsească soluţiile necesare. Noi nu avem obiectiv titlul, avem obiectiv calificarea în play-off. Oricare dintre echipele clasate în primele şase pot spera la câştigarea campionatului”, a declarat Popescu.

ADVERTISEMENT

Echipa din Constanța a făcut egal în ultima etapă la Arad, contra UTA-ei, scor 0-0. Pentru formația lui Rednic urmează partida cu liderul FCSB, care se va juca marți, de la ora 20:00.

La meciul de la Ovidiu, Viitorul nu-l va avea la dispoziție pe apărătorul Virgil Ghiță care a primit cartonașul roșu în partida cu UTA.

ADVERTISEMENT