Sport

Gică Popescu îl distruge pe Răzvan Burleanu după alegerile FRF: „Cine are curaj să nu voteze unicul candidat?”

Gică Popescu a ridicat un semn de întrebare după alegerile președintelui Federației Române de Fotbal, acolo unde Răzvan Burleanu a fost unicul candidat pentru post.
13.04.2022 | 19:58
Gica Popescu il distruge pe Razvan Burleanu dupa alegerile FRF Cine are curaj sa nu voteze unicul candidat
Gică Popescu este noul expert Prima TV și va analiza meciurile echipei naționale în următorii 4 ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Baciul” nu crede că va fi ultimul mandat al lui Răzvan Burleanu ca președinte al Federației Române de Fotbal, fiind convins că va lucra la o propunere prin care să-și prelungească șederea.

Gică Popescu îl distruge pe Răzvan Burleanu după alegerile FRF

Gică Popescu a ridicat un semn de întrebare după alegerile FRF, explicând că nu este interesat de cum a fost reales Răzvan Burleanu, mai ales că acesta a fost unicul candidat:

ADVERTISEMENT

„Alegerea președintelui FRF e un subiect sensibil pentru mine și nu-mi place să vorbesc mult despre el. Fiind singurul candidat, probabil de-asta a fost votat în unanimitate.

Se ridică un semn de întrebare dacă nimeni nu a vrut să mai candideze, fiind și o poziție pe care și-ar dori-o alte persoane din afara fenomenului. Eu văd un semnal negativ că nu s-a înscris nimeni pentru această funcție în afară de Răzvan Burleanu”.

ADVERTISEMENT

„Cine are curaj să vină cu votul la vedere și să nu îl aleagă pe unicul candidat? Probabil că votul a fost deschis intenționat. Cred că și noi am votat, nici nu știu cine a fost. Pentru mine nu e absolut deloc important cine iese președinte FRF. 

Dacă erau doi sau trei candidați ne mai gândeam și delegatul ar fi pus votul pe care l-am fi stabilit în club, dar fiind un singur candidat, nu mai conta votul meu.

ADVERTISEMENT

Nici vorbă, astea sunt povești, la anul, pe vremea asta, va fi o propunere pe ordinea de zi de a prelungi mandatul președintelui. Eu nu cred că e ultimul mandat al lui Răzvan Burleanu”, a mai spus Gică Popescu, la TV DigiSport.

„Dacă aș fi făcut compromisuri, eram și azi președintele FRF!”

Gică Popescu a continuat și a dezvăluit că dacă ar fi acceptat compromisuri, ar fi fost președintele FRF și în prezent: „Pentru o astfel de funcție, ai nevoie de entuziasm, eu aveam mult entuziasm în 2014. Aveam o echipă foarte bună, aveam un program bun și aveam entuziasm. 

ADVERTISEMENT

Până la urmă lucrurile se schimbă, îți dorești de la viață altceva. Dacă aș fi vrut să fac compromisuri, aș fi fost și astăzi președintele FRF-ului.

Acum m-aș mai fi gândit dacă aș fi ales ceva sau nu. Eu eram atât de orgolios încât nu am vrut să fiu de acord. Eu am văzut astfel de compromisuri, care au fost aplaudate de toată mass-media, spre exemplu”.

„Se leagă de rezultatele României U21, dar la care FRF nu știu ce merit are că mulți jucători de-acolo erau crescuți la academia noastră. E părerea mea, nu a clubului pe care-l reprezint. Să le spun eu ce să facă? Consultanţa se plăteşte. Vă spun în privat.

Mă aștept la tot aceiași patru ani ca în primii opt. Sunt slabe speranțe să ne calificăm undeva. Eu nu mi-aș fi imaginat vreodată că nu ne calificăm în fața Macedoniei.

Când văd că suntem în prăpastie, când văd că trec toate calificările pe lângă mine, când văd că echipele românești dispar din cupele europene, se trage un semnal de alară. Haideți să facem ceva!

Eu cred că Larie ar fi putut fi convocat, fiind cel mai în formă fundaș central din campionat. Probabil, Edi s-a uitat la vârstă și Larie are 34 de ani. Cifrele pe care le are acum, pot fi o carte de vizită pentru el. Ghiță putea să mai fie chemat. Dar, repet, sunt alegerile unui antrenor, este felul în care a gândit strategia”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT