Fotbal intern

Gică Popescu îl face praf pe arbitru după raportul publicat de FANATIK: “Cum a auzit înjurătura lui Anghel și pe cea a lui Bancu nu?” EXCLUSIV

01.10.2019 | 16:42
Gica Popescu il face praf pe arbitru dupa raportul publicat de FANATIK Cum a auzit injuratura lui Anghel si pe cea a lui Bancu nu EXCLUSIV
Gică Popescu îl face praf pe arbitru după raportul publicat de FANATIK Cum a auzit înjurătura lui Anghel și pe cea a lui Bancu nu FOTO: Arbitrul central Marius Avram si arbitrul asistent Octavian Sovre in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal Ion Oblemenco din Craiova, luni 30 septembrie 2019.
ADVERTISEMENT

Meciul dintre U Craiova și Viitorul, încheiat 3-1, a creat o mare controversă la finalul primei reprize. Nicușor Bancu a avut o remarcă rasistă la adresa lui Bradley de Nooijer, însă arbitrul nu a luat nicio decizie. Cătălin Anghel, antrenorul secund al Viitorului, a fost eliminat la pauză pentru că a cerut socoteală arbitrilor care au ignorat incidentul cu Bancu și de Nooijer. În raportul lui Marius Avram publicat de FANATIK se arată că antrenorul Viitorului l-a înjurat pe asistentul Șovre. 

Gică Popescu îl face praf pe arbitru după raportul publicat de FANATIK: “Eu nu l-am auzit pe Cătălin Anghel înjurând”

Gică Popescu a reacționat pentru FANATIK după ce a fost publicat raportul și l-a făcut praf pe arbitrul confruntării: “Cum a auzit arbitrul că l-a înjurat Anghel și nu a auzit înjurătura lui Bancu către Bradley? Nu înțeleg.

ADVERTISEMENT

Cum să nu auzi înjurătura jucătorului de la Craiova și să auzi și să scrii că te-a înjurat antrenorul de la Viitorul? Între noi fie vorba, eu nu l-am auzit pe Cătălin Anghel înjurând. Este singurul lucru pe care îl aveam de spus”, a conchis Popescu.

Gică Popescu îl face praf pe arbitru după raportul publicat de FANATIK: "Cum a auzit înjurătura lui Anghel și pe cea a lui Bancu nu?"
Gică Popescu îl face praf pe arbitru după raportul publicat de FANATIK: “Cum a auzit înjurătura lui Anghel și pe cea a lui Bancu nu?” FOTO: Gica Popescu si Zoli Iasko in tribuna la meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti

Ce scrie în raportul arbitrului: “În gura tunelului, l-a înjurat pe domnul arbitru asistent Şovre Octavian (“f***-ţi gura mă-tii”)”

Arbitrul Marius Avram a scris în raport că l-a eliminat pe Anghel după ce acesta l-ar fi înjurat pe arbitrul Octavian Șovre: “După fluierul de final al primei reprize, domnul Anghel Cătălin Cristian, antrenorul secund al echipei FC Viitorul Constanţa, în drumul spre vestiare, în gura tunelului, l-a înjurat pe domnul arbitru asistent Şovre Octavian (“f***-ţi gura mă-tii”). Arbitrul i-a comunicat domnului Anghel că este eliminat şi a doua repriză nu va mai lua loc pe banca de rezerve. Motiv cartonaş: Protest prin vorbă sau gest”, se arată în raportul digital al meciului, intrat în posesia FANATIK.

ADVERTISEMENT
Gică Popescu îl face praf pe arbitru după raportul publicat de FANATIK: "Cum a auzit înjurătura lui Anghel și pe cea a lui Bancu nu?"
Gică Popescu îl face praf pe arbitru după raportul publicat de FANATIK: “Cum a auzit înjurătura lui Anghel și pe cea a lui Bancu nu?” FOTO: Radu Boboc ?i Nicusor Bancu in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal Ion Oblemenco din Craiova

Nicușor Bancu a intrat în vizorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării după ce a avut un derapaj rasist la adresa lui Bradley de Nooijer. În sesizarea CNCD se arată că: “Reclamantul-jucător a făcut afirmații rasiste la adresa jucătorului Bradley de Nooijer din echipa FC Viitorul, spunându-i “negru împuțit” și înjurându-l. În subsecvent, apreciem că prin fapta săvârșită i-a adus atingere dreptului la demnitate umană, drept fundamental al omului garantat de Constituția României. De asemenea, pasivitatea brigăzii de arbitri față de cele petrecute poate încuraja astfel de manifestări”