“Baciul”, mesaj pentru Lupescu: “Să-şi anunţe mai repede candidatura!”

Alex Bradescu    Silviu Ghering   
in Fotbal intern
05/02/2018, 20:26
“Baciul”, mesaj pentru Lupescu: “Să-şi anunţe mai repede candidatura!”

Gică Popescu a vorbit despre alegerile de la Federaţia Română de Fotbal din 18 aprilie. “Baciul” îi transmite lui Ionuţ Lupescu să se grăbească, pentru că trebuie ca programul său să fie cunoscut de toţi. Popescu crede că acesta e deja în întârziere.  

“Burleanu? I-a făcut cineva programul şi el l-a prezentat. Ce să citesc la el, că nu se pricepe, săracul. Oricine ar intra în această competiţie e deja în întârziere. Trebuie să se decidă mai repede, pentru ca lumea să aibă timp să cunoască proiectul. Alegerile sunt pe 18 aprilie. Dacă va candida Lupescu, va fi o alegere excelentă”, a spus Popescu la o televiziune de sport. 

Popescu, despre Dinamo – Craiova: “Craiova n-a câştigat din cauza arbitrajului!”

“Baciul” a vorbit şi despre meciul Dinamo – Craiova, scor 2-2, şi a opinat că singura problemă a oltenilor a fost arbitrajul lui Haţegan. Popescu spune că alb-albaştrii au pierdut două puncte din cauza acestuia, pentru că nu le-a acordat două penalty-uri şi nici nu l-a eliminat pe dinamovistul Monroy. 

“Craiova a pierdut din cauza greşelilor de arbitraj. Au avut două penalty-uri neacordate, iar Dinamo trebuia să aibă un jucător eliminat. A fost un atac criminal al lui Monroy la Mitriţă. Craiova a dominat clar mijlocul terenului, au pregătit excelent meciul”,  a fost declaraţia lui Popescu 

Ştirea MOMENTULUI

Viitorul-Racing Luxemburg, ora 18:00, în turul 1 preliminar din Europa League. Echipele

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.