Sport

Gică Popescu, în linie dreaptă pentru fuziunea Farul Constanța – Viitorul: „Sper să se rezolve în câteva ore!”

Gică Popescu a vorbit despre fuziunea dintre Farul Constanța și Viitorul.
11.06.2021 | 22:38
Gica Popescu in linie dreapta pentru fuziunea Farul Constanta  Viitorul Sper sa se rezolve in cateva ore
ADVERTISEMENT

Președintele Viitorului spune că negocierile sunt avansate, iar el speră ca în scurt timp fuziunea să aibă loc și consideră că este cea mai bună decizie pe care o iau ambele formații.

Gică Popescu a recunoscut că mereu el împreună cu Gică Hagi și-au dorit că Viitorul să ducă proiectul început la un nou nivel, iar asocierea cu Farul Constanța poate aduce noi performanțe la clubul care are deja în palmare un titlu de campioană.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu a făcut anunțul despre fuziunea Farul – Viitorul

Gică Popescu a vorbit despre fuziunea dintre Farul Constanța și Viitorul, iar acesta susține că este cel mai bun plan pentru ambele formații: „Au avansat negocierile.

Sper să se rezolve în cât mai scurt timp, în câteva ore, zilele următoare. Cred că șansele de performanță vor fi foarte mari dacă cele două echipe se unesc”.

ADVERTISEMENT

„Farul rămâne o echipă mare în fotbalul românesc. Cred că este cel mai bine dacă cele două echipe se vor uni. Mereu am avut în plan să ducem acest proiect pe o treaptă superioară”, a mai spus Gică Popescu pentru prosport.ro.

„Vrem să facem un pas către performanță!”

Gică Popescu a continuat și a explicat că fuziunea reprezintă un pas important pentru cele două cluburi, performanța sportivă fiind deviza președintelui Viitorului.

ADVERTISEMENT

„Nu am putut anul trecut, dar noi vrem să facem un pas către performanță, să ducem clubul către o altă dimenisune, dar nu putem face asta singuri. Există tatonări și sperăm să facem pasul către o nouă dimensiune a clubului”, a recunoscut Gică Popescu.

Și Ciprian Marica, finanțatorul Farului, a vorbit despre importanța fuziunii dintre echipa sa și Viitorul: „Când doi oameni își doresc, lucrurile se întâmplă. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Atât Viitorul cât și Farul vin cu un bagaj în spate.

ADVERTISEMENT

Nu vrem să omitem ceva, vrem să luăm tot ceea ce e mai bun de la unii și tot ceea ce e bun de la ceilalți și să fim o singură echipă, mai puternică pentru Constanța, pentru Dobrogea”.

„Într-o țară în care toată lumea se dezbină și vedem două Craiova, două Steaua, trei Dinamo, la Constanța ar fi doar una și asta ne încântă foarte mult.

Atunci când suntem mai mulți suntem mai puternici. Așa ne dorim și sper ca în cel mai scurt timp să avem și o formă finală”, a mai spus Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT