Fotbal intern

Gică Popescu înainte de Craiova – FCSB: “Să învingă ai noştri”

11.05.2018 | 08:30
Gică Popescu înainte de Craiova - FCSB:
Mesaj pentru olteni de la Gică Popescu înainte de Craiova - FCSB
ADVERTISEMENT

“Baciul” a vorbit despre cele două mari meciuri ale oltenilor. Ce spune Gică Popescu înainte de Craiova – FCSB şi finala Cupei EHF dintre SCM Craiova şi Kristiansand.

Acesta speră ca cele două echipe din Craiova să şi facă jocul şi să se impună, având şi un mesaj original pentru olteni: “Tot timpul, eu susţin orice echipă din Craiova aflată în orice competiţie. Orice echipă! Tot timpul voi ţine cu Știinţa. Nu doar luni. (râde) Mai puţin când joacă împotriva Viitorului Constanţa, atunci sunt jumătate-jumătate, vreau să se termine egal.

Gică Popescu înainte de Craiova – FCSB: “Forţa Leului şi ambiţia”

Nu știu ce motivaţie au jucătorii Craiovei, e foarte greu să te mobilizezi când nu mai ai un obiectiv important în campionat. Dar vor fi oamenii din tribune care îi pot purta pe braţe pe jucătorii lui Mangia. Sper ca forţa “Leului” și ambiţia oltenească să fie și la handbal, și la fotbal. Ţin cu Craiova, e clar, dar nu știu ce să zic. Să învingă cel mai bun, sper din tot sufletul să fie ai noștri”, a spus Gică Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISEMENT

Meciul de luni e sold out

Finala Cupei EHF, SCM Craiova – Kristiansand va avea loc azi, ora 19:30 și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. În tur, oltencele au pierdut, scor 22-26. Celălalt meci al oltenilor, Craiova – FCSB se va disputa luni, de la ora 20:45, pe noul “Ion Oblemenco”, din Craiova. Fanii au achiziţionat toate biletele înainte cu cinci zile de duel, iar partida va fi urmărită cu casa închisă.

Pentru echipa antrenată de Devis Mangia, meciul este unul care nu îi mai ajută la îndeplinirea vreunui obiectiv, însă rivalitatea dintre cele două echipe va aduce intensitate jocului. Oltenii tocmai s-au calificat în Cupa României, după ce au trecut de FC Botoşani şi vor juca în ultimul act cu Hermmanstadt, echipa din Liga 2, care a eliminat-o pe Gaz Metan Mediaş cu victorie în ambele manşe.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri