Sport

Gică Popescu, după Galatasaray – FC Barcelona: „Am înclinat puțin către ei!”. Ce spune despre Alexandru Cicâldău: „Nu este la capacitate maximă!”

Gică Popescu, fost căpitan la FC Barcelona și jucător la Galatasaray, a vorbit despre seara de neuitat pe care a trăit-o la Istanbul, la partida Galatasaray - FC Barcelona, 1-2.
18.03.2022 | 11:43
Gica Popescu dupa Galatasaray  FC Barcelona Am inclinat putin catre ei Ce spune despre Alexandru Cicaldau Nu este la capacitate maxima
ADVERTISEMENT

Gică Popescu și Gică Hagi au fost invitați de oficialii lui Galatasaray la partida cu FC Barcelona. Formația gazdă a trimis un avion privat pentru a-i transporta pe cei doi foști mari fotbaliști.

Gică Popescu, după Galatasaray – FC Barcelona

Fostul căpitan de pe „Camp Nou” spune că s-a simțit foarte bine la meciul Galatasaray – FC Barcelona. Acesta susține că a stat de vorbă și cu Joan Laporta, președintele Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gică Popescu a declarat faptul că Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan pot și trebuie să dea mai mult la echipa turcă.

„Ne-am salutat vechii prieteni, am stat și cu Laporta. A fost o seară minunată! Am înclinat puțin către Galatasaray, la ce atmosferă a fost.

ADVERTISEMENT

Un meci nesperat de echilibrat, cu 30 de minute controlate de Galatasaray. Barcelona a dominat de la cap la coadă, are multă calitate, dar n-a făcut un meci foarte bun.

Potențialul ofensiv este unul extraordinar, după sosirea lui Xavi. Este o echipă cu planuri mari, cu siguranță favorită la trofeu.

ADVERTISEMENT

Cred că Galatasaray a cedat jumătatea terenului, după golul marcat. Diferența de valoare și-a spus cuvântul.

Eu cred că Cicâldău nu este la capacitate maximă. Potențialul lui este net superior față de ce a jucat până acum. Cei din club așteaptă mai mult de la români, pot mai mult, i-au transferat ca să facă diferența. De aceea aduc jucători străini.

ADVERTISEMENT

Eu sper ca ei să se schimbe, pentru că așteptările sunt mari. Să încerce să tragă echipa după ei! Și ceilalți jucători au evoluții slabe, o calificare îi ajuta foarte mult din punct de vedere financiar”, a declarat Gică Popescu, la revenirea în țară.

ADVERTISEMENT