Pace între Gică Popescu şi Iordănescu? Baciul nu mai vrea război

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal intern
29/03/2018, 22:16
Pace între Gică Popescu şi Iordănescu? Baciul nu mai vrea război

Relaţiile dintre doi membri de marcă ai Generaţiei de Aur la echipa naţională, Gică Popescu şi fostul selecţioner Anghel Iordănescu, au intrat de mai mulţi ani într-un fel de război rece, Baciul acuzând anumite lucruri care s-ar fi petrecut între ei doi, dar despre care a refuzat să ofere amănunte. VEZI DETALII AICI.

La rândul său, Iordănescu nu a rămas dator şi i-a dat replica lui Popescu, o replică foarte bine pusă la punct, dezvăluind că din respect pentru fostul căpitan al echipei naţionale a renunţat să mai candideze la alegerile prezidenţiale, pentru a-l lăsa pe Gică, însă acesta avea să fie arestat şi Răzvan Burleanu să se instaleze în scaun. VEZI DETALII AICI.

Popescu a făcut primul pas

Acum, după răspunsul dat de Iordănescu Gică Popescu pare tentat să încheie aici războiul şi deschide o punte de pace, pentru ca neînţelegerile să se oprească aici şi să nu mai existe alte atacuri, de o parte sau alta, pe viitor, mai ales că ambii au fost ani la rândul la bine şi la greu la echipa naţională.

“Noi avem prea multe momente frumoase împreună, calificări, meciuri mari, încât să întinăm ce s-a întâmplat cu momente de acest gen. Nu am spus că Iordănescu că e o umbră, singurul lucru pe care l-am spus mai dur e că e pentru mine o “fantomă”. Pentru că era total diferit de cum îl ştiam eu” – a spus Popescu pentru un post de televiziune.

Închide ×