Fotbal intern

Gică Popescu, înjurat la revenirea pe arena Ion Oblemenco! „Ești un Iuda. Te urâm, trădătorule”

04.04.2019 | 21:40
Gică Popescu a fost contestat de suporterii Universității Craiova

Gică Popescu a fost înjurat la revenirea pe arena Ion Oblemenco de suporterii Universității Craiova. De altfel, fanii au anunțat chiar în ziua meciului, pe o rețea de socializare, că fostul jucător al oltenilor nu va avea parte de o primire prea frumoasă. Galeria Craiovei nu a uitat că în 2002, la revenirea în țară a fotbalistului, acesta a ales să evolueze pentru Dinamo, rivala de-o viață a oltenilor.

Gică Popescu, înjurat la revenirea pe arena Ion Oblemenco!

De remarcat că Popescu a început fotbalul mare la Dunărea Calafat după care, în 1984, a trecut la Universitatea Craiova. A mers la Steaua pentru câteva luni în care și-a făcut stagiul militar, apoi s-a întors în Bănie, devenind unul dintre cei mai iubiți jucători ai oltenilor după ce s-a opus sistemului de atunci și a refuzat oferta roș albaștrilor. De la Craiova a plecat la Eindhoven unde a evoluat pentru patru ani de zile.

A urmat o scurtă trecere în Anglia, la Tottenham, apoi „Baciul” a semnat cu FC Barcelona formație pentru care a purtat inclusiv banderola de căpitan. Galatasaray și Lecce l-au mai avut în teren pe Popescu până în 2002 când acesta s-a întors în Liga 1 Betano. Direcționat de frații Becali, fostul fundaș a semnat cu Dinamo stârnind furia oltenilor.

Gică Popescu, înjurat la revenirea pe arena Ion Oblemenco! Popescu
Gică Popescu în timpul partidei Universitatea Craiova – FC Viitorul

Scandări anti Popescu

„Popescu ești un Iuda. Te urâm, trădătorule! Un motiv in plus sa veniti deseara la meci este prezenta lui Iuda. Fostul capitan al lui Dinamo, actualmente furnizor de talente oltenesti pentru echipa din Ovidiu a anuntat ca deseara o sa fie “neutru”. Noi nu, noi tinem cu Stiinta si o sa ii dam m..e tradatorului pentru ca nu a facut inca niciun gest pentru care sa merite iertat!”, au scris fanii din Peluza Nord pe pagina oficială de Facebook.

Nici comentariile n-au fost printre cele mai prietenoase pentru Popescu. „Cea mai buna pedeapsa : ignorati-l!”, a postat un ultilizator, dar sfatul său nu a fost ascultat. În debutul reprizei secunde, fanii au scandat minute bune împotriva lui Popescu.

  • 103 partide a jucat Gheorghe Popescu în tricoul Universității Craiova