Fotbal international

Gică Popescu l-a făcut praf pe Gicu Grozav! Cosmin Contra, criticat: “Jucătorii trebuie să joace pe valoare”

08.06.2019 | 11:17
Gica Popescu la facut praf pe Gicu Grozav Cosmin Contra criticat Jucatorii trebuie sa joace pe valoare
ADVERTISEMENT

România și Norvegia au remizat, scor 2-2, în preliminariile Euro 2020 la Oslo. “Tricolorii” au smuls un punct in extremis datorită golului marcat de Keșeru în prelunigirile confruntării. Echipa lui Cosmin Contra este pe locul trei în grupă cu 4 puncte după primele trei etape. Gică Popescu nu s-a ferit să îi critice pe tricolori și pe selecționerul Cosmin Contra. 

Gică Popescu l-a făcut praf pe Gicu Grozav: “Nu se aștepta nimeni să îl vedem în echipa de start”

Fostul căpitan al echipei naționale a fost mirat de “primul 11” ales de Cosmin Contra: “El mizează pe aceeaşi jucători care vin de ani de zile la echipa naţională şi au aceleaşi rezultate, adică nu au rezultate. Am o părere de rău că nu a avut curaj să joace cu o echipă mult mai ofensivă. Jucătorii trebuie să joace pe valoare, nu pe experienţă”, a spus Popescu la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Gicu Grozav nu a scăpat nici de tirul lui Gică Popescu, jucătorul celor de la Kisvarda fiind aspru criticat în spațiul public după confruntarea din meciul cu Norvegia: “A făcut un meci foarte slab. Cred că nu se aştepta nimeni să îl vedem în echipa de start. Fiecare antrenor are nişte opţiuni pe care merge, el a mers pe mâna lui Grozav, pe mâna lui Anton. A mizat pe experienţa unor jucători, dar ultimele 30 de minute au dovedit că alta ar fi trebuit să fie echipa în seara aceasta”.

“Baciul” susține că încrederea tuturor ar trebui să fie în noua generație de jucători: “Ştiu ce jucători avem şi sunt optimist pentru că echipa naţională are o perspectivă extraordinară, sunt foarte mulţi jucători din echipa de tineret, care eu cred că astăzi, văzând primele 60 de minute, ar putea fi mulţi dintre ei titulari. Tudor Băluţă, Man şi Ianis pot juca fără probleme în echipa naţională”.

ADVERTISEMENT

“Încercăm de atâta timp, de atâtea calificări cu aceeaşi şi aceeaşi jucători şi nu avem rezultate. Oare nu trebuie să le dăm încredere celor care au dovedit şi astăzi, în ultimele 30 de minute, că sunt viitorul echipei naţionalei?”, a spus Popescu.

Gică Popescu l-a făcut praf pe Gicu Grozav! Cosmin Contra, criticat Jucătorii trebuie să joace pe valoare
Gică Popescu l-a făcut praf pe Gicu Grozav! Cosmin Contra, criticat Jucătorii trebuie să joace pe valoare

România joacă pe 10 iunie în Malta, de la ora 21:45. Tricolorii au nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru calificare. În septembrie, România joacă împotriva Spaniei și va avea returul cu Malta.

ADVERTISEMENT
  • 2016 este anul în care România a bifat ultima prezență la CE
  • 7 goluri au înscris “tricolorii” în primele trei etape din preliminarii