Fotbal intern

Gică Popescu, mărturisire inedită despre relația cu Gică Hagi: ”În șase luni ne-am certat de mai multe ori decât în 30 de ani”

12.12.2019 | 08:10
Gica Popescu marturisire inedita despre relatia cu Gica Hagi In sase luni neam certat de mai multe ori decat in 30 de ani
ADVERTISEMENT

Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, a făcut o mărturisire inedită despre relația pe care o are cu antrenorul Gică Hagi, care îi este cumnat și i-a fost și coechipier pe când erau fotbaliști.

Gică Popescu, mărturisire inedită despre relația cu Gică Hagi: ”Pe cât de repede se aprinde, la fel de repede se stinge”

”Suntem prieteni de 30 de ani. Când am devenit cumnați lucrurile s-au complicat și mai mult cu ghilimele aferente. Petrecem foarte mult timp împreună. Vacanțele le facem împreună. Copiii noștri au crescut împreună și au o relație apropiată”, a mărturisit Gică Popescu despre relația cu Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

”Eu am avut o relație foarte, foarte bună cu Gică. De-a lungul timpului, am avut discuții, ne-am certat și ne-am împăcat. Dar Gică, pe cât de repede se aprinde, la fel de repede se stinge”, a declarat președintele Viitorului la emisiune ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro.

”Eu n-am vrut să mă plătească”

”De când sunt președinte la Viitorul, de șase luni, ne-am certat de mai multe ori decât în 30 de ani! Când vorbesc de ceartă e o exagerare. Au fost discuții mai aprinse, pe partea sportivă”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

”Gică mă tot ruga de doi ani de zile să vin acolo pentru că are nevoie de cineva. Eu n-am vrut să mă plătească! Nu puteam să-i iau bani! Dar acum am salariu pentru că dacă nu mă duceam eu, atunci lua pe altcineva”, a afirmat fostul internațional.

”Nu e deloc ușor de lucrat cu Hagi”

”Avea nevoie de cineva pentru că nu mai putea. M-a rugat și m-am dus! Am avut și alte oferte, dar am spus că în România nu pot să fiu adversarul lui. Oricum, el face cam tot la club, administrativ și tehnic. E foarte greu de gestionat! Și nu e deloc ușor de lucrat cu el”, a precizat Popescu.

ADVERTISEMENT

”Atunci când îl cunoști este mai ușor, dar unul din exterior fuge imediat! El e perfecționist, face totul la perfecție și nu mereu îi iese, dar controlează totul. Din o sută de proiecte, 99 ar fi falimentat! Singurul care stă în picioare e al lui Gică pentru că s-a ocupat el”, a încheiat Popescu.

Popescu e președinte la Viitorul din acest sezon

Fostul mare internațional Gică Popescu a mai făcut și câteva dezvăluiri din culisele alegerilor de la Federația Română de Fotbal și spune că ar fi putut deveni șef la Casa Fotbalului încă din 2005.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu a candidat de două ori la funcția de președinte al FRF, dar de fiecare dată a pierdut: prima dată în fața lui Mircea Sandu și a doua oară contra lui Răzvan Burleanu. Din această vară, fostul internațional a preluat conducerea clubului FC Viitorul la insistențele cumnatului său Gică Hagi.

ADVERTISEMENT