Sport

Gică Popescu, mesaj emoționant în ziua în care Didi Prodan ar fi împlinit 51 de ani: „Al șaptelea an în care nu-l pot suna”

Gică Popescu, fostul coleg și prieten al lui Didi Prodan, a postat un mesaj tulburător în ziua în care regretatul fotbalist ar fi împlinit 51 de ani.
23.03.2023 | 17:15
Gica Popescu mesaj emotionant in ziua in care Didi Prodan ar fi implinit 51 de ani Al saptelea an in care nul pot suna
Aproape 7 ani au trecut de la moartea lui Didi Prodan. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gică Popescu nu l-a uitat pe Didi Prodan, pe care îl pomenește cu fiecare ocazie. Fostul jucător al naționalei României a decedat la doar 44 de ani, în urma unui infarct.

Gică Popescu, 7 ani fără Didi Prodan: „E greu să pierzi atât de neașteptat un asemenea coleg și prieten”

Fostul mare fotbalist al Generației de Aur nu a uitat că Didi Prodan ar fi împlinit pe 23 martie vârsta de 51 de ani și a postat un mesaj emoționant pe pagina oficială de Facebook„Al șaptelea an în care nu-l pot suna pe Didi să-i urez ‘La mulți ani!’…

ADVERTISEMENT


E greu să pierzi atât de neașteptat un asemenea coleg și prieten, însă mereu o să mi-l aduc aminte ca în această poză, sărind de bucurie”, a scris Gică Popescu.

Trecerea în neființă a lui Didi Prodan reprezintă o pierdere grea pentru tot fotbalul românesc, lucru pe care l-a subliniat și „Baciul”: „Sper că zâmbește și acum, de acolo de sus, când vede că oamenii care l-au avut alături nu l-au uitat.

ADVERTISEMENT

Cum am spus-o și atunci, când Didi a plecat dintre noi, Generația de Aur joacă în minus, dar joacă pentru el. #DidiProdan51”, a concluzionat Gheorghe Popescu.

Didi Prodan, primul jucător din Generația de Aur care a decedat

Didi Prodan a decedat pe data de 16 noiembrie 2016 și a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și i-au fost aproape, dar și tuturor suporterilor care l-au aclamat din tribune.

ADVERTISEMENT

A participat cu naționala României la Campionatul Mondial din 1994, precum și la Campionatul European din 1996 și a strâns 54 de selecții, cu un gol decisiv marcat împotriva Slovaciei.

Chinuit de-a lungul carierei de mai multe accidentări, Daniel Prodan a scris istorie în tricoul Stelei, pentru care a jucat 121 de meciuri în perioada 1992-1996, după care s-a transferat la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

A rămas în istorie pentru golul marcat în meciul Steaua – Glasgow Rangers

Didi Prodan a marcat un gol fabulos în grupele Champions League în meciul Steaua – Glasgow Rangers (1995). Reușita a fost considerată mult timp cea mai frumoasă din istoria competiției.


  • 1,71 este COTA EXCLUSIVĂ FORTUNA oferită pentru pronosticul „minutul primului gol: 1-27” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT