Sport

Gică Popescu, mesaj emoţionant înainte de Barcelona – Galatasaray: “Aș putea oare să țin diseară cu vreuna dintre ele?”

Gică Popescu a transmis un mesaj emoţionant înainte de Barcelona - Galatasaray, din optimile de finală din Europa League. Fostul fundaş a evoluat la ambele echipe, dar spune că nu poate avea o favorită.
10.03.2022 | 18:16
Gica Popescu mesaj emotionant inainte de Barcelona  Galatasaray As putea oare sa tin diseara cu vreuna dintre ele
Gică Popescu, în tricoul Barcelonei.
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a evoluat atât la Barcelona, cât şi la Galatasaray, astfel că meciul din Europa League, programat la ora 22:00, dintre cele două echipă este un meci sentimental pentru fostul apărător. Oficialul Farului Constanţa a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

Gică Popescu, mesaj emoţionant înainte de Barca – Galata: “Barcelona a însemnat Everestul carierei mele”

“Optimile Europa League programează în această seară un meci în care inima și gândurile mele se vor împărți în două: Barcelona – Galatasaray. Dintre toate formațiile de club pentru care am jucat, cele două vor rămâne echipele cu cele mai mari satisfacții.

ADVERTISEMENT

Echipele cu care am cucerit 3 dintre cele 4 trofee ale fotbalului european: Cupa Cupelor cu Barcelona, Cupa UEFA și Supercupa Europei cu Galatasaray.

Barcelona a însemnat Everestul carierei mele. Am fost căpitanul acestei mari echipe, una dintre cele mai mari din Europa și din lume, am lăsat acolo amintiri și prietenii imposibil de uitat.

ADVERTISEMENT

“Nici până azi, au trecut 22 de ani, o echipă turcească n-a mai cucerit vreun trofeu european”

Galatasaray a însemnat și triumf, și emoție, și pasiunea incredibilă a fanilor, dar și dovada că o echipă din Turcia poate urca la cel mai înalt nivel în Europa.

Nici până azi, au trecut 22 de ani, o echipă turcească n-a mai cucerit vreun trofeu european. Sentimental, Istanbulul înseamnă cu atât mai mult, cu cât acolo s-au născut cei doi copii ai mei, Maria și Nicolas.

ADVERTISEMENT

Am fost antrenat la Barca și la Galata de 4 antrenori uriași: Johann Cruyff, Bobby Robson – pe care îl avusesem și la PSV Eindhoven – Fatih Terim, Mircea Lucescu. Barcelona – Galatasaray. Aș putea oare să țin diseară cu vreuna dintre ele?”, a scris Gică Popescu, pe Facebook.

Cicâldău, titular şi Moruţan pe bancă?! “Mă doare când văd că jucători de-ai noștri nu au reușit să se impună!”

Alexandru Cicâldău are şanse mari să fie titular împotriva Barcelonei, iar Olimpiu Moruţan, va începe, cel mai probabil, pe banca de rezerve. Din păcate, cei doi nu au avut evoluţii excelente în ultima vreme:

ADVERTISEMENT

“Moruțan și Cicâldău erau bine văzuți la primele jocuri. Erau așteptați cu mari speranțe, așteptau de la ei, fiind jucători străini, să facă diferența. Mie așa mi-au spus, să vin să fac diferența, nu să joc fotbal. Fatih Terim asta aștepta de la ei. Eu nu știu cât de bine au jucat, dar concluziile nu sunt prea pozitive.

Mie îmi pare rău, sunt jucători de-ai noștri, de echipă națională, și mă doare. Mai ales că jucătorii români au lăsat impresie bună acolo. Mă doare când văd că jucători de-ai noștri nu au reușit să se impună!”, a declarat Gică Popescu la digisport.ro.

ADVERTISEMENT