Fotbal intern

Gică Popescu, mesaj ferm pentru naționala lui Rădoi! „Asta îmi doresc de la ei”

10.01.2019 | 09:40
Gica Popescu mesaj ferm pentru nationala lui Radoi Asta imi doresc de la ei
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al echipei naționale, Gică Popescu le-a transmis un mesaj ferm jucătorilor lui Mirel Rădoi! Tricolorii mici s-au calificat la Campionatul European de tineret, dar Popescu le atrage acum atenția acestora. „Nu aici se termină totul”, spune omul care a purtat banderola de căpitan a Barcelonei. ”Îmi doresc, pentru 2019, un rezultat foarte bun al naționalei de tineret, și când spun foarte bun, mă refer la o semifinală, pentru că în momentul în care vor reuși un astfel de rezultat, jumătate dintre ei ar fi imediat propulsați spre echipa națională”, a declarat Gheorghe Popescu pentru Digi Sport.

Calificarea tineretului l-a bucurat enorm pe Gheorghe Popescu. Fostul internațional și-a scos pălăria în fața generației antrenată de Mirel Rădoi și spune că niciodată România nu a avut o asemenea echipă la acest nivel. „Trebuie să avem încredere în această echipă de tineret cum n-a fost vreodată în România. Cu asemenea jucători buni, asemenea fotbaliști de perspectivă, care joacă la echipele de club, care o fac și bine. Noi n-am avut niciodată o astfel de națională de tineret. Eu cred că acum, cu această grupă grea, alături de Croația, Anglia și Franța, trebuie să credem și mai mult în ei. Pentru că au demonstrat că au învins Portugalia, o echipă foarte, foarte bună, cu jucători care evoluează la echipe importante”, a adăugat Popescu

ADVERTISEMENT
Gică Popescu, mesaj ferm pentru naționala lui Rădoi! Popescu
Gheorghe Popescu spune că un traseu îndelungat al tineretului la CE le-ar crește cotele jucătorilor

Gică Popescu, mesaj ferm pentru naționala lui Rădoi!

Pentru Popescu lucrurile sunt cât se poate de clare. Naționala lui Mirel Rădoi are o oportunitate uriașă și trebuie să se ridice la nivelul pretențiilor. ”Noi, întotdeauna, am avut fotbaliști foarte buni, dar ne-a lipsit spiritul unei generații întregi. Bătăliile mari se dau la turneele finale. Asta a reușit generația noastră timp de 10 ani, au fost 5 calificări. Nu vorbim de presiune, ci de încredere”, a mai spus Gheorghe Popescu.

  • 115 prezențe în echipa națională a României a avut Gheorghe Popescu