ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gică Popescu, mesaj pentru votanţi: “Să arate respect și dragoste față de Ionuţ Lupescu”

Autor: Mirela Apostol | 18.04.2018 | 08:12
Gică Popescu, mesaj pentru votanţi:
Gică Popescu îl susţine pe Ionuţ Lupescu în fruntea Federaţiei Române de Fotbal,

Gică Popescu îl susţine pe Ionuţ Lupescu în cursa pentru şefia Federaţiei Române de Fobtal. “Baciul” le-a transmis un mesaj celor care astăzi vor decide viitorul fotbalului românesc:

ADVERTISEMENT

“Aș vrea ca toți cei care vor participa la alegeri să arate respect și dragoste față de Ionuț Lupescu prin vot”, a spus Gică Popescu.

Gică Popescu nu e singurul susţinător

“Baciul” este completat de Costel Gâlcă, fostul antrenor de la FCSB, care a anunţat că va veni în structura FRF în cazul în care Ionuţ Lupescu va câştiga alegerile astăzi: “Voi fi în organigrama Federației sau în comisiile tehnice dacă Ionuț va câștiga alegerile. Trebuie să recunoaștem că e nevoie de o identitate a fotbalului românesc. Tot fotbalul trebuie analizat. Trebuie formate comisii pe diferite categorii. Eu am fost cu Ionuț și știu ce puncte s-au atins. Trebuie să fie o prioritate națională să aducem copiii la fotbal, dar și la alte sporturi”, a declarat Costel Gâlcă la TVR.

ADVERTISEMENT

Astăzi se va decide viitorul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Rzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş sunt cei trei candidaţi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!