Sport

Gică Popescu, dezamăgit după umilința cu Muntenegru: ”Este una dintre cele mai negre seri din istoria fotbalului românesc”

România a fost umilită de Muntenegru în ultimul meci din prima parte a ediției 2022 a Ligii Națiunilor. Gică Popescu a răbufnit la finalul întâlnirii din Giulești.
15.06.2022 | 00:17
Gica Popescu dezamagit dupa umilinta cu Muntenegru Este una dintre cele mai negre seri din istoria fotbalului romanesc
Gică Popescu, dezamăgit de evoluțiile echipei naționale în Liga Națiunilor. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Entuziasmul de după victoria cu Finlanda s-a stins înainte ca ”tricolorii” să apuce să realizeze că mai au un meci de disputat, tocmai cu echipa care le-a administrat prima înfrângere în Liga Națiunilor 2022, Muntenegru.

Gică Popescu: ”Nu am arătat nimic”

Selecționerul Edi Iordănescu deborda de optimism înaintea returului cu Muntenegru și își exprima susținerea totală pentru jucătorii pe care i-a convocat, despre care spunea că au puterea de a readuce România în elita fotbalului.

ADVERTISEMENT

Evoluția ”tricolorilor” din returul cu Muntenegru l-au contrazis în totalitate. România a alergat fără vreun orizont clar, fără să apară periculos în careul advers, decât arareori.

Concret, în cele 180 de minute dintre România și Muntenegru, ”tricolorii” și-au creat o singură ocazie concretă de gol.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă Stefan Mugosa a fost călăul nemilos care a marcat patru goluri în cele două întâlniri 0-2 la Podgorica și 0-3 pe Giulești.

Fostul căpitan al echipei naționale, Gică Popescu, a fost nemilos în discursul său la adresa evoluției echipei naționale în mandatul lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

”Este una dintre cele mai negre seri din istoria fotbalului românesc. Am pierdut fără drept de apel în fața unui adversar modest, Muntenegru.

Mai trist este că nu am arătat nimic, nu știu dacă în repriza a doua am tras un șut pe poartă. E o seară pe care cred că întreg fotbalul românesc o vom uita cu greu”, a punctat Gică Popescu, la Prima TV.

ADVERTISEMENT

România încheie prima parte a Ligii Națiunilor pe ultimul loc

România a început prost actuala campanie din Liga Națiunilor cu un eșec 0-2 la Podgorica, la capătul unei evoluții despre care s-a spus că a fost dezastruoasă.

”Tricolorii” au arătat că se poate și mai rău, în returul de pe Giulești. Înfrângerea la scor de neprezentare în fața Muntenegrului o plasează pe România pe ultimul loc al grupei a treia din eșalonul secund al Ligii Națiunilor.

ADVERTISEMENT