Sport

Gică Popescu, neimpresionat după Andorra – România 0-2: „Mă așteptam la un rezultat mai mare”

Gică Popescu (55 de ani), fostul mare internațional român, nu se lasă pacălit de victoria naționalei României din Andorra.
27.03.2023 | 18:10
Gica Popescu neimpresionat dupa Andorra  Romania 02 Ma asteptam la un rezultat mai mare
Gică Popescu are 115 meciuri la naționala României. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a comentat și el debutul naționalei României în preliminariile Campionatului European din 2024, după ce Dorinel Munteanu s-a contrat cu foștii coechipieri din Generația de Aur,

Gică Popescu, concluzii după Andorra – România 0-2: „Mă așteptam la un rezultat mai mare”

Gică Popescu nu s-a lăsat convins de victoria facilă din Andorra și nici de jocul naționalei lui Edi Iordănescu: „Mă așteptam la un rezultat mai mare. Am jucat totuși contra Andorrei, dar întotdeauna meciul de debut este cel mai important”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea admite că startul cu dreptul în aceste preliminarii era obligatoriu: „Cum pășești într-o campanie contează enorm, important este că am câștigat”.

În privința meciului cu Belarus, fostul căpitan al Barcelonei e sincer: „Eu mă aștept să avem același rezultat și în meciul de acasă care va fi mult mai greu. M-aș mulțumi cu 2-0, pentru că până la urmă nu contează golurile pe care le dăm, ci punctele”.

ADVERTISEMENT

„Baciul” este mândru că Farul Constanța are un număr impresionant de jucători convocați: „Avem 31 de jucători la toate echipele naționale și ne bucurăm când randamentul bun pe care îl au la echipa de club îl au și la națională”.

Popescu a avut un mesaj și pentru Alibec: „Ne bucurăm pentru Borza, Mazilu, ne bucurăm pentru Denis că a marcat, sperăm să o facă și marți într-o victorie a echipei naționale astfel încât să plecăm în această campanie cu șase puncte”.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gică Popescu de meciul Rapid – Farul: „Mi-e  teamă de un singur lucru”

Gică Popescu a vorbit și despre următorul meci al celor de la Farul cu Rapid: „Mie mi-e teamă de un singur lucru: că avem foarte mulți jucători la echipele naționale, nu știm cum s-au antrenat la echipele naționale, nu știm care este starea lor de sănătate, de oboseală, cum au jucat mulți dintre ei trei meciuri într-o săptămână și nu este ușor”.

Fostul mare fotbalist a trimis și o „săgeată” către giuleșteni: „De aceea, am ales să rămânem în București în aceste zile și să pregătim meciul cu Rapid aici, în București, pentru că noi avem mult mai mulți jucători decât are Rapid la echipele naționale și încercăm să îi recuperăm cât mai repede”.

ADVERTISEMENT

„Marinarii” se află la 8 puncte distanță de Rapid înainte de meciul din Giulești, însă Popescu e de părere că Farul are un mare dezavantaj: „Este un plus că avem un număr atât de ridicat de jucători la echipele naționale, dar pentru meciul cu Rapid cu siguranță e un minus”.


  • Cotă exclusivă CASA PARIURILOR: 2,90 este cota pentru „total goluri asiatice: peste 3” la meciul România – Belarus

ADVERTISEMENT