Sport

Gică Popescu, noi detalii despre șansele Farului de a juca în Europa și ironii pentru Rapid: „De ei ar trebui să ne fie cel mai frică”

Gică Popescu a oferit noi detalii despre șansele Farului de a juca în cupele europene după care i-a ironizat pe rapidiști.
21.12.2022 | 19:42
Gica Popescu noi detalii despre sansele Farului de a juca in Europa si ironii pentru Rapid De ei ar trebui sa ne fie cel mai frica
Gică Popescu, noi detalii despre șansele Farului de a juca în cupele europene. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele Farului a vorbit și despre cum va decurge perioada de mercato din iarnă pentru „marinari”, anunțând că vor exista schimbări la echipă.

Gică Popescu, noi detalii despre șansele Farului de a juca în cupele europene

Gică Popescu a oferit noi detalii despre șansele Farului de a juca în cupele europene, explicând și ce se va întâmpla în cazul unui verdict nefavorabil:

ADVERTISEMENT

„Așteptăm rezultatul TAS, a fost acest termen, ne-am pregătit foarte bine, suntem foarte optimiști. Noi sperăm ca până la finalul anului sau prin luna ianuarie.

Dacă rezultatul nu e favorabil, vom face recurs evident. Noi avem speranța ca TAS-ul să ne dea dreptate, pentru că dreptatea e de partea noastră”.

ADVERTISEMENT

„E bine să stai de sărbători și să știi că ești pe primul loc, dar de-aici în a ne vedea deja campioni e drum lung. Au fost lucruri bune, trebuie să vedem ce am făcut prost acum pe final și să încercăm să ținem pasul. Noi suntem mândri de acest pas și vrem să îl repetăm.

Un prim jucător a fost adus, vom mai aduce, vrem să mai lăsăm jucători să plece. Știți că la noi o dată la șase luni se întâmplă lucruri, așa se va întâmpla și acum”, a mai spus Gică Popescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, ironii pentru Rapid

Gică Popescu a continuat și a vorbit despre tinerii jucători care au nevoie de timp și multe minute pentru a se dezvolta, iar la final i-a ironizat pe rapidiști:

„Jucătorii tineri au nevoie de timp pentru că dacă stau pe bară nu progresează. Cei care reușesc să facă simbioza între jucătorii tineri și cei mai experimentați, au de câștigat.

ADVERTISEMENT

Anul ăsta alegerile pe care le-a făcut Gică au fost foarte inspirate, să sperăm să fie la fel și pentru următoarele șase luni.

Telefonul e plin de mesaje, cât costă unul, cât costă altul, dar nu am primit nicio ofertă oficială de la vreun club din afară. Dar abia s-a terminat Campionatul Mondial, cred că vom primi oferte”.

„Cine nu își dorește să se bată la primul loc? De dorit, ne dorim cu toții, vedem ce va fi până la final. Primii favoriți sunt cei de la CFR Cluj, nu descalificăm FCSB-ul, Craiova sau Rapidul. Dacă e să ne luăm după declarațiile celor de la Rapid, ar trebui să ne fie cel mai frică de ei”, a mai spus președintele Farului.

ADVERTISEMENT