Fotbal international

Gică Popescu, noi detalii despre stadioanele pentru EURO 2020. Stadiul lucărilor la arena Stelei. FOTO

19.03.2019 | 10:42
Gica Popescu noi detalii despre stadioanele pentru EURO 2020 Stadiul lucarilor la arena Stelei FOTO

Gică Popescu este consilierul personal al prim-ministrului României, iar fostul internațional a decis să facă o vizită la stadioanele pentru EURO 2020 și a oferit noi detalii despre stadiul în care se află acestea. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Gică Popescu, noi detalii despre stadioanele pentru EURO 2020

Gică Popescu susține că lucrările pentru stadioanele pe care se vor antrena echipele care vor în România pentru EURO 2020 merg foarte bine, chiar dacă mai există mici întârzieri. Pe Arena Națională se vor juca trei meciuri din grupe și unul din optimile de finală ale Campionatului European din 2020.

Stăm foarte bine cu pregătirile, în general. Suntem în grafic cu majoritatea lucrurilor. Bineînțeles că mai sunt și întârzieri, dar încercăm să aducem totul pe linia de plutire. Euro 2020 nu înseamnă doar cele 3-4 stadioane pe care trebuie să le facem. Sunt multe lucruri pe care UEFA vrea să le facem. Cred că acest turneu va fi făcut bine, foarte bine sau excepțional“, a declarat Gică Popescu, conform Digisport.

Așa arată proiectul pentru stadionul Steaua

Ce spune Gică Popescu despre stadionul Steaua

Mă bucur că au început lucrările. Eu nu am mai fost aici de când era stadionul în picioare. E puțin ciudat să vezi un șantier în locul în care era vechiul Ghencea. Pentru noi, Ghencea era casa noastră. Toate meciurile le jucam aici. Am obținut rezultate excepționale.

Pe mine mă încearcă un sentiment de tristețe pentru că nu mai există locul unde am obținut atât de multe performanțe, dar sper ca noul stadion să aducă cel puțin la fel de multe rezultate cum am avut noi. Nu știu dacă actuala echipa națională preferă Ghencea sau alte stadioane, a mai spus Popescu.