Gică Popescu nu este decis dacă se va vaccina împotriva Covid-19: ”Sunt reticent”

Traian Terzian   
în Fotbal intern
06/01/2021, 20:19
Gică Popescu nu este decis dacă se va vaccina împotriva Covid-19: ”Sunt reticent”
Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, nu este decis dacă se va vaccina împotriva Covid-19, el menționând că are unele reticențe în această privință. Sursă foto: Sport Pictures

Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, nu este decis dacă se va vaccina împotriva Covid-19, el menționând că are unele reticențe în această privință.

Fostul internațional a fost infectat cu coronavirus în luna septembrie și a fost spitalizat, deoarece s-a îmbolnăvit de o formă serioasă de pneumonie.

”Baciul”, unul dintre cei care au ținut strict măsurile de siguranță, este de părere că a luat virusul când a fost într-o scurtă vacanță în Delta Dunării.

Vaccinul împotriva Covid-19 nu l-a convins pe Gică Popescu

Cu toate că a avut probleme mari din cauza Covid-19, Gică Popescu nu este convins pe deplin să-și facă vaccinul și asta în principal pentru că are anticorpi dezvoltați după ce a fost infectat.

”Atât timp cât am anticorpi, nu mă vaccinez. Apoi, vom vedea. Am o reticență și mă uit în mass-media. Unii zic într-un fel, alții zic că mai așteaptă până să se vaccineze”, a declarat fostul internațional.

”Vreau să se vaccineze cât mai mulți oameni, să scăpăm odată de pandemia asta. Eu simt că voi avea anticorpi foarte mult timp”, a mai spus Gică Popescu pentru Telekom Sport.

”Baciul” a vorbit și despre simptomele pe care le-a avut după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus: ”Am avut frisoane 24 de ore, am avut dureri de spate și acele dureri musculare, dar și o stare de moleșeală care a durat trei, patru zile”.

Două dintre sportivele care au adus glorie României, Nadia Comăneci și Simona Halep, au anunțat că sunt hotărâte să se vaccineze anti-Covid-19. Clasată pe locul 2 în ierarhia WTA, sportiva din Constanța a mărturisit că vrea cu orice preț ca pandemia să ajungă la final, la fel ca și fosta gimnastă.

De altfel, Ministerul Sănătății derulează în aceste zile o amplă campanie de vaccinare anti-Covid-19, iar Simona Halep este unul dintre numele mari prin intermediul cărora Ministerul încearcă să îi convingă pe români că vaccinarea este necesară și nu produce efecte secundare.

Închide ×