Carousel hot news

“Gică Popescu nu are minte! Vrea să falimenteze FRF”

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a izbucnit în cadrul emisiunii FANATIK SHOW, la ETNO TV, la adresa lui Gino Iorgulescu şi Gică Popescu. "Oracolul de la Bălceşti" nu crede în şansele să...
04.11.2013 | 21:47
Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a izbucnit în cadrul emisiunii FANATIK SHOW, la ETNO TV, la adresa lui Gino Iorgulescu şi Gică Popescu. “Oracolul de la Bălceşti” nu crede în şansele să fie schimbat din fruntea instituţiei pe care o conduce de 17 ani, iar pe fostul căpitan al Barcelonei îl anunţă, în exclusivitate , că a pierdut sprijinul său pentru şefia FRF.

“Nu îl voi mai susţine pe Gică Popescu şi o să-i fie greu. Toţi care au falimentat echipe de fotbal, vor să falimenteze LPF şi FRF. Nu a fost diplomat şi a greşit enorm, a pierdut un susţinător.  Are dreptul la opinie, asta este dacă nu-i place de mine. Ca să fii diplomat, trebuie să ai minte! O să punem cap la cap lucrurile şi o să vedem cine a făcut lucruri bune şi cine nu”, a declarat Dragomir.

“Cum să cîştige cineva care a falimentat un club cu o bancă în spate?”

Preşedintele LPF a criticat şi managmentul pe care Gino Iorgulescu l-a avut de-a lungul timpului ca oficial al lui FC Naţional. Mai stau un mandat la LPF! Nu are cum să mă bată, nu dă nimeni cioara din mînă pentru porumbelul de pe gard. Eu sînt cioara! Ştiu că Gino e curajos, dar şi data trecută a fost. Un lucru care merge, nu trebuie stricat! Aici e nevoie de un manager, de un om de echilibru. Eheee, e greu la ligă, să reuşeşti să mulţumeşti 18 patroni. Dacă ar fi fost manageri buni, aveau o şansă. Dar cine să mă schimbe pe mine? Cineva care a falimentat un club chiar dacă avea o bancă în spate?”, a încheiat şeful Ligii Profesioniste de Fotbal.

Vezi video:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri