Sport

Gică Popescu, prezent la căpătâiul lui Nicolae „Țîcă” Zamfir! „Baciul” a stat minute bune lângă sicriul fostului mare antrenor al Universității Craiova. Video

Gică Popescu a venit de la Constanța în Craiova, pentru a fi la căpătâiul celui care i-a fost antrenor și naș de cununie, Nicolae „Țîcă” Zamfir.
16.09.2022 | 09:16
Gica Popescu prezent la capataiul lui Nicolae Tica Zamfir Baciul a stat minute bune langa sicriul fostului mare antrenor al Universitatii Craiova Video
Gică Popescu împreună cu Paul Răducan la capela unde este depus trupul neînsuflețit al lui Nicolae Zamfir. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Zamfir, fostul mare antrenor al Universității Craiova, și-a petrecut peste 50 de ani din viață la formația din Bănie. O lungă perioadă de timp, acesta s-a ocupat de Centrul de Copii și Juniori al „Științei”, acolo unde l-a descoperit pe Gică Popescu.

Gică Popescu, prezent la căpătâiul fostul său antrenor și naș, Nicolae „Țîcă” Zamfir

Trupul neînsuflețit al lui Nicolae Zamfir a fost depus la capela bisericii de pe strada Vasile Conta din Bănie. Alături de familia fostului antrenor al oltenilor au fost prezenți și doi dintre foștii săi elevi, Gică Popescu și Paul Răducan, tehnicianul celor de la FC U Craiova 1948. Reprezentanții Universității Craiova au depus o coroană în memoria profesorului emerit.

ADVERTISEMENT

Nicolae Zamfir nu a fost doar antrenorul care l-a descoperit pe Gică Popescu la Universitatea Craiova, ci și nașul de cununie al „Baciului”. Fostul mare fundaș a venit de la Constanța pentru a fi alături de familia fostului său antrenor de la Universitatea Craiova.

„Baciul” a fost afectat de vestea morții fostul mare antrenor al Universității Craiova. Gică Popescu a petrecut minute bune alături de soția lui Nicolae „Țîcă” Zamfir lângă trupul neînsuflețit al acestuia, depus în capela bisericii din Bănie.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu va rămâne în Bănie și în zilele următoare, pentru a fi prezent la înmormântarea lui Nicolae „Țîcă” Zamfir. Aceasta va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Ungureni, acolo unde mai multe legende ale Universității Craiova au loc de veci.

Gică Popescu, mesaj emoționant după decesul lui Nicolae Zamfir: „O să-mi fie greu să mă obișnuiesc cu gândul că nu mai e aici”

Vestea decesului lui Nicolae „Țîcă” Zamfir i-a întristat pe suporterii Universității Craiova și oamenii din fotbalul craiovean. Profesorul emerit a decedat la vârsta de 77 de ani, în cursul zilei de miercuri, 14 septembrie.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional român a avut o relație specială cu Nicolae Zamfir, care a condus în trecut academia sa din Bănie. După moartea nașului său de cununie, Gică Popescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„A plecat dintre noi un om extrem de drag mie, care mi-a fost alături peste 40 de ani. Este antrenorul care m-a crescut, nașul meu de cununie și o persoană cu adevărat specială în viața mea.

ADVERTISEMENT

Mi-e greu să vorbesc despre Tîcă Zamfir la trecut și o să-mi fie și mai greu să mă obișnuiesc cu gândul că nu mai e aici. Rămas bun, Nea Tică, vei rămâne mereu în inima mea”, a transmis Gică Popescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,32 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT