Fotbal intern

Gică Popescu, prezentat oficial la Viitorul! FANATIK anunţase mutarea înainte de finala Cupei!

01.06.2019 | 19:00
Gica Popescu prezentat oficial la Viitorul FANATIK anuntase mutarea inainte de finala Cupei
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a fost prezentat oficial în funcţia de preşedinte al celor de la Viitorul Constanţa. Popescu (51 de ani), a apărut sâmbătă la o conferinţă de presă alături de patronul-antrenor Gheorghe Hagi şi a vorbit despre felul în care a fost convins să preia conducerea clubului dobrogean, mutare anunţată de FANATIK în exclusivitate încă de pe data de 25 mai.

Gică Popescu, prezentat oficial la Viitorul: “Ăsta e visul lui Gică Hagi!”

Primul a vorbit Hagi: “De astăzi avem un nou președinte, pe Gică Popescu. Nu mi-a fost ușor să-l conving. Dar am ajuns la un nivel, echipa a crescut an de an, iar acum la 10 ani, trebuie să ne dezvoltăm, să facem lucruri importante pentru a fi cu un pas mai în față pentru a încerca să fim mai buni. Venirea lui Gică Poescu în familia noastră cred că ne va face mai puternici“, au fost cuvintele “Regelui”.

ADVERTISEMENT

Apoi a intrat “în scenă”, cu o glumă, Popescu: Dacă voi fi nemulţumit de antrenor, voi discuta cu patronul echipei!”, aluzie la dublul rol pe care îl deţine Hagi la Viitorul. Apoi a trecut la lucruri serioase. Primul pe ordinea de zi, obiectivul pe care îl trasează echipei: “Primul obiectiv al echipei va fi calificarea în play-off. Visul lui Gică Hagi este calificarea în grupele Europa League“. 

Gică Hagi şi Gică Popescu sunt cumnaţi, au fost colegi la naţională şi la Galata, iar acum vor colabora şi la Viitorul
Gică Hagi şi Gică Popescu sunt cumnaţi, au fost colegi la naţională şi la Galata, iar acum vor colabora şi la Viitorul

Gică Popescu a continuat afirmând că venirea la Viitorul este un pas normal pentru el: “Din 2003 de când am încheiat cariera de jucător, întrebarea cea mai frecventă a fost când mă voi întoarce în fotbal. Întotdeauna am spus că, dacă voi face acest pas la noi în țară, va fi doar alături de Gică Hagi, într-un proiect prin care să ajutăm fotbalul românesc”. 

ADVERTISEMENT

“Hagi a continuat cu Hagi pe bancă!” 🙂

Apoi “Baciul” a vorbit şi despre celălalt mare subiect de interes al verii la formaţia constănţeană, plecarea lui Ianis Hagi. Ianis Hagi va decide când va pleca! Noi îi prezentăm ofertele care vin la club. Doar pe acestea le luăm în calcul. Sunt destule oferte scrise pentru el“. 

La finalul prezentării sale oficiale la Viitorul, Gică Popescu a tras un semnal de alarmă pentru preşedinţii din Liga 1 Betano, atenţionându-i că trebuie să ia aminte la ceea ce se petrece la Viitorul şi la Academia Hagi dacă vor ca echipele lor să aibă succes. “Patronii şi preşedinţii din Liga 1 ar trebui să învețe ceva din ce se întâmplă la Viitorul. Orice antrenor ar fi fost demis dupa o serie de şapte înfrângeri, dar Hagi a continuat cu Hagi pe bancă şi după victoria cu Botoşani a avut un play-off senzaţional, care a culminat cu câștigarea Cupei României”. 

ADVERTISEMENT